Deta-Elis - βιοσυντονισμός: Συσκευές και δυνατότητα καριέρας

Η Deta-Elis επενδύει μεγάλα κεφάλαια στην έρευνα και τις νέες τεχνολογίες, προκειμένου να είναι σε θέση να εξελίσσει και να βελτιώνει συνεχώς την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των συσκευών της.
Η νέα γενιά των θεραπευτικών ιατρικών συσκευών 

βιοσυντονισμού της Deta-Elis "Deta-Ap" και "Deta-Ritm", που τέθηκαν σε κυκλοφορία στις αρχές του 2012, έχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις συσκευές του ιδίου τύπου της προηγούμενης γενιάς.
Η επιδερμίδα είναι ο καθρέφτης των περισσοτέρων προβλημάτων υγείας του οργανισμού. Μία επιδερμίδα κουρασμένη, καταπονημένη, ξερή και ερεθισμένη καταδεικνύει ότι κάτι στον οργανισμό δεν λειτουργεί σωστά. Η συσκευή Deta-Cosmo, η πρώτη συσκευή κοσμετολογίας της σειράς Deta, συντελεί στην απομάκρυνση της κούρασης, στην αντιμετώπιση του εκνευρισμού μίας δύσκολης ημέρας ή απλά στη βελτίωση της διάθεσής μας. Η ιδιαιτερότητα της συσκευής συνίσταται στο εξάρτημα quantum, το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό με την ήδη γνωστή συσκευή Deta-Ritm 15 (Deta-Quantum).
Το υψηλό και διαρκές θεραπευτικό και κοσμετολογικό αποτέλεσμα της συσκευής επιτυγχάνεται δυνάμει της διπλής λειτουργίας της, δηλαδή της ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας καιι της quantum θεραπείας. Αφενός η συσκευή Deta-Ritm 15 αντιμετωπίζει τις ασθένειες των οργάνων και αφετέρου το εξάρτημα quantum εξαλείφει τις ατέλειες της επιδερμίδας που προλήθηκαν από τις ασθένειες των οργάνων αυτών.

deta elis 

deta elis Ελλάδα deta-elis-greece Deta-Ap και Deta-Ritm Βιοσυντονισμός ιατρικές συσκευές τύπου «Ritm υγεία ομορφιά biosintonismos
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ