Τι είναι το MLM "Multi Level Marketing (Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ) " ή Δικτυακό Μάρκετινγκ.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχετε πολλές απορίες  από τις διαφορετικές εκδοχές και απόψεις που ακούγονται σχετικά  με το MLM και τι τελικά είναι αυτό το " μυστήριο "...
Για να δούμε  πώς σας το περιέγραψαν ή πώς το βιώσατε :

Παράνομη Πυραμίδα - Αεροπλανάκι - Απάτη -  Χάσιμο χρόνου - Κοροϊδία -  MLM - Τρίγωνο - Πλάνο Αμοιβών "Πολλών Επιπέδων" - Δικτυακό Μάρκετινγκ - Affiliates - Συνεργασία - Επιχείρηση Δικτύου - Ίντερνετ Μάρκετινγκ - Ημιαπασχόληση ή Πλήρης
Απασχόληση - Αυτοανάπτυξη - Τρόποι δημιουργίας Εισοδήματος
- Άμεσο Εισόδημα -  Επαναλαμβανόμενο Εισόδημα - Μοναδική Ευκαιρία - Εργασία μέσω Ίντερνετ -  Επιχειρηματική Ευκαιρία - Αντιπρόσωποι Πωλήσεων - Παθητικό Εισόδημα - Franchise - Work at Home - Network marketing και διάφορες άλλες εντυπωσιακές εκφράσεις  που  κάθε δικτυωτής θα  χρησιμοποιούσε για να είναι πιο αρεστό το προϊόν που θέλει να προβάλει ή αρνητικές όταν θέλει να δηλώσει ( εμμέσως ) την " προσωπική του αποτυχία " !!!

 Έχω την εντύπωση  ότι σας κούρασα με όλα αυτά και θα επανορθώσω βάζοντας τέλος στο να γράφω διάφορα που λογικά τα ξέρετε και κυκλοφορούν ευρέως στον κυβερνοχώρο.


Εταιρίες MLM (Multi Level Marketing). Νομίζω ότι είναι πυραμίδα.


Eίναι παράλογο να θεωρούμε απάτη κάθε πρόταση συνεργασίας λέγοντας απλά ότι είναι πυραμίδα ...

Μα είναι Πυραμίδα! MLM

 Η Αλήθεια Έξω Απ' Τα Δόντια

 Φυσικά τα ποιο πάνω δεν αφορούν ανθρώπους που γνωρίζουν το τι είναι το internet marketing και δεν χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες. Όλα όσα αναφέρουμε έχουν να κάνουν με ανθρώπους που ανακάλυψαν πρόσφατα το mlm και δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά .
  Τελειώνοντας όμως αυτή την ενότητα θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι το πιο σημαντικό  και πάνω από όλα είναι όταν ξεκινάτε μια συνεργασία να επιλέγετε την καλύτερη ομάδα και τον συνεργάτη που θα μπορεί να σας προσφέρει τα καλύτερα εργαλεία για να προωθήσετε την εκάστοτε εταιρεία και θα είναι πάντα δίπλα σας !

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι για συνεργασία μαζί μας και φυσικά με κάθε συνεργάτη σε  mlm που σας προτείνουμε εμείς , θα έχετε από εμάς και τούς συνεργάτες μας μια ιστοσελίδα εντελώς δωρεάν για να προωθήσετε κάθε σας ζητούμενο, χωρίς καμία  άλλη προϋπόθεση...

Για οποιοδήποτε λόγο, βοήθεια, απορία, συνεργασία, μην διστάσετε να μας στείλετε ένα e-mail αναφέροντας στο μήνυμά σας το ζητούμενο αυτής τής επικοινωνίας.
     Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε τις απορίες σας.       
  


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :