Το Μυστικό της Αποτυχίας στο MLM

Συνεργάζεσαι, λοιπόν, με μια εταιρεία Δικτυακού Marketing.

Έκανες ό,τι σου πρότεινε ο εισηγητής σου. Έκανες λίστα με φίλους, συγγενείς, και απλούς γνωστούς. Έδειξες το πλάνο, ακόμα και σε όσους πίστευες πως δεν θα ενδιαφερθούν.

Αργά ή γρήγορα, όμως, η λίστα σου θα τελειώσει, αν δεν έχει εξαντληθεί ήδη.

Και αυτός είναι ο λόγος που το 95% των ανθρώπων αποτυγχάνει στο MLM.

Βλέπετε, για το μέσο άνθρωπο, είναι δύσκολο έως αδύνατον να κάνει καθημερινά νέες γνωριμίες για να δείξει το πλάνο.

Εσείς θα εμπιστευόσασταν κάποιον που γνωρίσατε σε ένα πάρτι, σε μια καφετέρια, ή στο μετρό, για να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική συνεργασία μαζί του?

Ούτε κι εγώ.

Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που είναι ταλαντούχοι σε αυτό. Που βγαίνουν από το σπίτι και, επιστρέφοντας, έχουν τα τηλέφωνα δέκα νέων υποψηφίων.

Κι αυτοί, όμως, έχουν πρόβλημα. Γιατί αυτό που κάνουν, δεν μπορεί να το αναπαράγει η ομάδα τους. Έτσι, γράφουν κόσμο, περιμένοντας να βρουν τους ανθρώπους με το ίδιο ταλέντο, προκειμένου να αναπτυχθεί σοβαρά το δίκτυο.

Τώρα όμως, υπάρχει μία αποδεδειγμένη μέθοδος, την οποία χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια οι μεγαλύτεροι δικτυωτές σε ολόκληρο τον κόσμο, με όποια εταιρεία κι αν συνεργάζονται.

Πρόκειται για μία μέθοδο που επιτρέπει όχι μόνο να έχουμε ασταμάτητη ροή νέων υποψηφίων μέσα από το Internet και τα Social Media

αλλά να είμαστε βέβαιοι πως τα άτομα αυτά ενδιαφέρονται για την επιχειρηματική μας ευκαιρία, πριν καν τους μιλήσουμε!

Και, όχι μόνο αυτό, αλλά αυτή η μέθοδος είναι τόσο απλή που μπορεί να την εφαρμόσει ακόμα και κάποιος που μόλις ξεκινάει. Και μπορεί φυσικά να αναπαραχθεί από ολόκληρη την ομάδα σας!

Για να μάθετε περισσότερα για την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο, κάντε κλικ εδώ:


" Στη συνέχεια θα σας προσκαλέσουμε σε δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια, στα Ελληνικά, για να μάθετε αναλυτικά πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη μέθοδος, και πώς μπορεί να εφαρμοστεί στο δικό σας δίκτυο – και μάλιστα με δωρεάν προσωπική καθοδήγηση! "

stiforp η καλύτερη ομάδα συνεργατών για ίντερνετ και δικτυακό μάρκετινγκ. ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ