PayPal : Τι είναι, Πως λειτουργεί, Πως φτιάχνω λογαριασμό ;

Μια από τις πιο βασικές ενέργειες που πρέπει να κάνει κάποιος που θέλει να έχει ασφαλείς, οποιασδήποτε μορφής, συναλλαγές μέσω του Internet,  είναι να έχει έναν λογαριασμό paypal.

Τι είναι  και πως λειτουργεί >


 Το Paypal είναι μια online ηλεκτρονική τράπεζα μεταφοράς χρημάτων. Μπορεί δηλαδή κάποιος να  κάνει αγορές, να στείλει χρήματα σε κάποιον άλλο  ή να πάρει χρήματα από κάποιον άλλο που έχει λογαριασμό σε αυτό και μάλιστα με μεγάλη ασφάλεια διότι με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να δώσεις αριθμούς πιστωτικών καρτών με τούς ανάλογους κινδύνους .Το μόνο που δίνουμε σε κάθε μας συναλλαγή είναι το email μας και τον κωδικό που έχουμε δώσει στο paypal. Φυσικά χρεώνει ένα μικρό ποσοστό από τα λεφτά που διακινείτε όταν κάνετε χρήση του Paypal λογαριασμού σας και το οποίο είναι λογικό να συμβαίνει διότι κανένας δεν μας κάνει δωρεάν χάρες ...

 Πως φτιάχνω λογαριασμό  >

 Για να ξεκινήσουμε την δημιουργία λογαριασμού καλά θα είναι να ξέρουμε κάποια βασικά βήματα και προϋποθέσεις που πρέπει να έχουν ετοιμαστεί πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία.
Χρειαζόμαστε ένα e-mail, μια κάρτα Visa ή Mastercard (χρεωστική ή πιστωτική) και φυσικά να δηλώσουμε τα πραγματικά μας στοιχεία διότι πώς θα πάρουμε και θα στείλουμε χρήματα αν δεν είμαστε υπαρκτά πρόσωπα . Να επισημάνω ότι δεν είναι απαραίτητο η κάρτα μας να είναι πιστωτική και αν κάποιος δεν έχει, είναι πολύ εύκολο να αποκτήσει μια χρεωστική κάρτα άμεσα και γρήγορα. Καλύτερα βέβαια είναι να κάνει μια ερώτηση στην τράπεζά του αν υποστηρίζει αυτή την διαδικασία. Προσωπικά έχω μια στην Πειραιώς και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
 Έχοντας λοιπόν έτοιμες αυτές τις προϋποθέσεις πηγαίνουμε στην σελίδα της paypal και πατάμε το "sign-up now". Στην συνέχεια αν είστε ιδιώτης επιλέγετε "PayPal for you" ή "PayPal for busines" αν έχετε επιχείρηση. Τα υπόλοιπα για να έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας μέσα από τις οδηγίες που ακολουθούν και φυσικά επισημαίνουμε και πάλη  ότι καταχωρούμε τα αληθινά μας στοιχειά και επιβεβαίωση στους όρους και τις προϋποθέσεις που μας ζητάει να κάνουμε η  Paypal. 

Και μην ξεχνάτε ότι πέραν χιλιάδων άλλων αναγκών μας, Network-Affiliate marketing χωρίς ανάλογο λογαριασμό όπως το  Paypal είναι λίγο δύσκολο να το "κατακτήσουμε"  ...

Μεταφορά στο paypal εδώ >>>  https://www.paypal.com/

 www.mlmstories.eu

paypal δημιουργία λογαριασμού paypal διαδικασία paypal τι είναι πώς να αποκτήσω paypal 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ