Πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας

Ξεκίνησε THN Δευτέρα 27 Μαρτίου στην Ελασσόνα, η υλοποίηση εξειδικευμένου προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης με θεματικό αντικείμενο «Βοηθός Μάγειρα», συνολικής διάρκειας 250 ωρών.

Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα σχεδιάστηκε στο πλαίσιο μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της ΔΥΠΑ και του Δήμου Ελασσόνας και απευθύνεται σε ομάδα ανέργων κατοίκων του Δήμου. Στο πλαίσιο των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης, η ΔΥΠΑ προσφέρει στοχευμένες παρεμβάσεις επαγγελματικής κατάρτισης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών οικονομιών. Μέχρι στιγμής έχουν υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία πλήθος εξειδικευμένων προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης μέσω συντονισμένων συνεργασιών της ΔΥΠΑ με Δήμους σε διάφορες Περιφέρειες της επικράτειας.

Βασικό σκοπό της συγκεκριμένης δράσης αποτελεί η απόκτηση κατάλληλων γνώσεων και ικανοτήτων των ωφελουμένων στο θεματικό αντικείμενο της κατάρτισης, με απώτερο σκοπό την ένταξη/επανένταξή τους στην αγορά εργασίας με την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην ευρύτερη περιοχή. Την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος έχει το ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας, ενώ το θεωρητικό και εργαστηριακό μέρος του θα διεξαχθεί σε επιλεγμένες αίθουσες του Δήμου Ελασσόνας που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ