Olympic Idea : Η Καλύτερη πρόταση για εργασία και χρήματα για κάθε συνεργάτη !

Εκσυγχρονήστε και διαφημίστε έξυπνα την επιχείρηση σας και χτίστε μία μοναδική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας. 

Όταν μία επιχείρηση γίνεται μέλος της κοινότητας της Olympic Idea, της παρέχονται σε ελάχστο κόστος στοχευμένη διαφήμιση μέσω ιστοσελίδας και e-shop και παράλληλα στοχευμένη
ενημέρωση μελών του club μέσω εφαρμογής κινητών.
Τι προσφέρει η Olympic Idea σε μία συμβεβλημένη επιχείρηση:

- Ιστοσελίδα

Μια μονοσέλιδη ιστοσελίδα όπου προβάλλεται η επιχείρηση στο διαδίκτυο και στοχευόμενα στα μέλη του club. Η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει δωρεάν banner, videos, links και διάφορα άλλα ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Ακόμα και αν η επιχείρηση έχει ήδη δική της ιστοσελίδα, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα δέσει με την ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα για πιο εύκολη και στοχευόμενη διαφήμιση και πληροφόρηση στα μέλη του club. 

- Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop)

Δημιουργία του οικονομικότερου βασικής λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος που επιτρέπει στην επιχείρηση να προβάλει τα προϊόντα της ή τις υπηρεσίες της. Δίνεται η δυνατότητα στην επιχείρηση να έρχεται σε άμεση επαφή και επικοινωνία με τους πελάτες της για την ολοκλήρωση των παραγγελιών τους. Αν η επιχείρηση έχει ήδη δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα, η ιστοσελίδα της Olympic Idea θα κατευθύνει αυτόματα τον πελάτη στο ήδη υπάρχον ηλεκτρονικό κατάστημα.

- Ενημέρωση των Μελών μέσω Εφαρμογής Κινητών 
(Έναρξη τον Σεπτέμβριο)

Στοχευόμενη διαφημιστική ενημέρωση στα κινητά των μελών του club στην περιοχή που τυχαίνει να βρεθούν.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα προσφέρονται τώρα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα στην απίστευτα χαμηλή τιμή των 120€ τον χρόνο!!!

Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ