DETA ELIS - BIOSINTONISMOS - θεραπευτικές Ιατρικές Φορητές Συσκευές : Απάτη, Πυραμίδα, Αεροπλανάκι ή μοναδική ευκαιρία !

Πριν σας αναφέρουμε την δική μας άποψη σχετικά με το αν η Deta-Elis είναι απάτη ή μία μοναδική ευκαιρία συνεργασίας, μέσω της οποίας μπορείτε όχι μόνο να θωρακίσετε την υγεία σας αλλά και να ενισχύσετε σημαντικά το εισόδημά σας ας δούμε  πως μας συστήνεται η ίδια :
Εταιρία
Ο σχεδιασμός και κατασκευή ιατρικών συσκευών ξεκίνησε το 1992 από την επιστημονικο-παραγωγική Επιχείρηση (ειδική εταιρική μορφή της Ρωσίας) με την επωνυμία "Alice" υπό τη διεύθυνση του ακαδημαϊκού της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών Sergey Petrovic Konoplev, εφευρέτη ταλαντούχου, πολύπλευρου και ανήσυχου.
Το 1996 η εταιρία σχεδίασε μια συσκευή για την προστασία από την αδύνατη ακτινοβολία. Η συσκευή αυτή είχε δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές κλινικές στη Ρωσία όπως το Δεύτερο Κεντρικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο «P. Mandryka», στο Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής της Ρωσίας, στη γυναικολογική κλινική № 2 της Μόσχας και άλλες ιατρικές εγκαταστάσεις, στηΔημοτική Αστυνομία, σε ειδικές αστυνομικές μονάδες της Μόσχας που στόχο έχουν
την καταστολή της βίας των πόλεων και σε άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου στη Μόσχα. Η συσκευή αυτή μεταγενέστερα βελτιώθηκε στηριζόμενη στη μέθοδο της ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά της.
Το 1998 παράχθηκε η συσκευή θεραπείας με βιοσυντονισμό, η οποία λόγω της πρωτοπορίας και της μοναδικότητάς της κατοχυρώθηκε ως πατέντα ευρεσιτεχνίας.
Ακολούθησε ο συνδυασμός της θεραπείας με ηλεκτρομαγνητικά κύματα με το βιο-συντονισμό, αποτέλεσμα του οποίου ήταν η κατασκευή της διαγνωστικής συσκευής «DETA-Professional».Επαγγελματική διαγνωστική συσκευή Deta-Elis
Στις 10 Απριλίου 1998 το Υπουργείο Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας χορήγησε στην εταιρία άδεια χρησιμοποίησης της συσκευής για ηλεκτρο-διαγνωστικές ιατρικές εξετάσεις και ηλεκτρομαγνητική θεραπεία και παράλληλα της επέτρεψε να διενεργήσει κλινικές μελέτες με τις ιατρικές συσκευές τύπου DETA.
Μέχρι πρόσφατα οι συσκευές της εταιρίας "Alice" πωλούνταν τόσο μέσω των καταστημάτων όσο και μέσω των εταιριών δικτυακού μάρκετινγ. Μετά την κατάκτηση μακρόχρονης εμπειρίας στην προώθηση των προϊόντων της, η εταιρία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα δικό της δίκτυο συνεργατών, ο σκοπός του οποίου είναι να φέρει τους ανθρώπους όχι μόνο υγεία αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.
Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το project DETA-ELIS, η επιτυχία του οποίου στηρίζεται σε 3 πυλώνες: την ιατρική, το δικτυακό μάρκετινγκ και το διαδίκτυο.

11 ιατροί μιλούν για τις συσκευές βιοσυντονισμού της Deta-Elis

Εκφέρουν τις απόψεις τους για τις συσκευές βιοσυντονισμού της Deta-Elis οι ιατροί: Ανατόλι Ιλιίν (Ιατρός - Παθολόγος), Λίλια Γιουνούσοβα (Ιατρός - Παιδίατρος), Στάνισλαβ Μιγκότιν (Ιατρός - Αναισθησιολόγος), Λουίζα
Φαχρετντίνοβα (Ιατρός - Παθολόγος), Αλεξάντερ Ιγνάτιεφ (Ιατρός - Παθολόγος, MD), Σεργκέι Σελέτσκι (Ιατρός - Παθολόγος), Αντονίνα Βασίλιεβα (Ιατρός - Παθολόγος, Ομοιοπαθητικός), Σαλαβάτ Τερεγκούλοβ (Ιατρός), Νικολάι Μολάγκοφ (Επίτιμος Ιατρός Ρωσίας, MD, Καθηγητής Πανεπιστημίου), Λουντμίλα Ζούπκοβα (Ιατρός, MD, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου) και Τατιάνα Λουμπάσοβα (Ιατρός - Χειρουργός).


Η Deta-Elis σας προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία συνεργασίας, μέσω της οποίας μπορείτε όχι μόνο να θωρακίσετε την υγεία σας αλλά και να ενισχύσετε σημαντικά το εισόδημά σας. Η Deta-Elis σας ανταμοίβει για την προώθηση των συσκευών της βάση ενός προγράμματος bonus και επιπέδων συνεργασίας, το οποίο αναλύεται διεξοδικά στο παρακάτω βίντεο. 
                                       MarketingPlan

                                          Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

 Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες συνεργατών ,η νέα αυτή πρόταση δικτυακού μάρκετινγκ έχει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα όσον αφορά το επιχειρηματικό σκέλος αλλά και την αποτελεσματικότητα των - θεραπευτικών Ιατρικών Φορητών Συσκευών Βιοσυντονισμού.
 Το γεγονός ότι είναι κάτι καινούργιο που αφορά και θέματα υγείας, είναι ένας λόγος ,που δεν μας επιτρέπει  να πούμε περισσότερα προς το παρόν και απλά όταν βλέπουμε τόσους γιατρούς να μιλάνε για εντυπωσιακά αποτελέσματα μένουμε εκεί και σας προτείνουμε να ενημερωθείτε σχετικά με την  DETA ELIS μέσα από τις πληροφορίες που έχουμε στην ιστοσελίδα μας εδώ >>    Τώρα όσον αφορά αν είναι απάτη ή πυραμίδα θα σας αναφέρω την μόνιμη άποψή μου για όλες τις ανάλογες περιπτώσεις δικτυακού μάρκετινγκ...

 " Εμείς από την πλευρά μας δεν βρίσκουμε καμία απάτη σε μια επιχειρηματική πρόταση και μάλιστα όταν  με τα χρήματα που δίνουμε αγοράζουμε κάποιο προϊόν, που εφόσον έχουμε την ικανότητα, όταν το πουλήσουμε θα έχουμε και κέρδος. Επισημαίνουμε ότι αυτός είναι και ο λόγος όταν ξεκινάς μια συνεργασία με μια εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ και γενικά στο εμπόριο. Και λέμε εμπόριο διότι πρέπει να κατανοήσουμε ότι κάθε μας επαγγελματική ασχολία έχει τα ρίσκα της και εξαρτάτε από τις ικανότητες μας αλλά και το προϊόν, είτε πουλάμε καφέδες, καλλυντικά, παπούτσια και σε κάθε τομέα. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον τρόπο να ξεκινήσουμε οποιαδήποτε επιχείρηση και να μας δώσουν χρήματα για ενοίκια ,εφορίες ,υπηρεσίες,άλλα έξοδα  και εμπόρευμα δωρεάν,ας μας το πει  να τρέξουμε ...
 Τα πράγματα είναι απλά όταν μας προτείνουν κάποια συνεργασία. Εξετάζουμε αν μπορούμε να το κάνουμε και φυσικά αν είναι καλό το προϊόν.Το βασικότερο όμως είναι να δούμε αν εμείς έχουμε την ικανότητα και την θέληση να δουλέψουμε και όχι να λέμε μετά για απάτες όταν δεν καταφέρνουμε να κερδίσουμε χρήματα από την εκάστοτε ενασχόληση μας ! 
Για το αν το προϊόν είναι καλό ,υπάρχουν τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα να το διαπιστώσουν ,όπως πρέπει να κάνουν για κάθε προϊόν που διακινείτε στην αγορά !!! "
 Αυτή είναι η ταπεινή μας άποψη και αν κάποιος φίλος έχει διαφορετική γνώμη όπως και για κάθε εμπειρία του από δική του ενασχόληση με το Δικτυακό Marketing, είμαστε στην διάθεσή του . Ακόμη μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη αναφορά στα σχόλια κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση 
 
 Για οποιοδήποτε λόγο, βοήθεια,απορία, μην διστάσετε να μας στείλετε ένα e-mail 
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε τις απορίες σας.

deta elis http://www.mlmstories.eu/

deta elis Ελλάδα deta-elis-greece Deta-Ap και Deta-Ritm Βιοσυντονισμός ιατρικές συσκευές τύπου «Ritm υγεία ομορφιά biosintonismos
DETA ELIS - BIOSINTONISMOS - θεραπευτικές Ιατρικές Φορητές Συσκευές : Απάτη, Πυραμίδα,deta elis Απάτη apati piramida deta video deta elis ΑΠΑΤΗ
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ