Η Olympicidea στην Ελλάδα "greece"

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ είναι μια εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ και με παγκόσμια προοπτική ανάπτυξης. Θα ξεκινήσει όμως την παγκόσμια πρώτη της από την Ελλάδα, με ΕΛΛΗΝΕΣ καταναλωτές στην ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ MATRIX !
Το site σχεδιάστηκε με σκοπό να ενώσει κάθε μικρομεσαία επιχείρηση ανά την επικράτεια, με τελικούς συνδρομητικούς καταναλωτές.

Προσφέρει στους επαγγελματίες/επιχειρήσεις, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ και στους απλούς καταναλωτές, ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ !

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ), ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ !

Τον 1ο μήνα, θα ξεκινήσουν ΜΟΝΟ συνεργάτες με ετήσια σύμβαση. Τριμηνιαία και μηνιαία πακέτα θα είναι διαθέσιμα 1 μήνα αργότερα !

Το site μέσα στον 1ο μήνα της λειτουργίας του θα μεταφραστεί στα Ελληνικά, (κανονική μετάφραση, όχι google translate) και θα είναι πλήρως λειτουργικό περίπου 2 μήνες αργότερα.


Olympicidea για καταναλωτές: Κερδίστε καθημερινά εκπτώσεις από τις επιχειρήσεις στις οποίες ψωνιζετε

Olympicidea για επιχειρήσεις: Με 120€/έτος αποκτήστε Website, E-shop και τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρηση σας στα μέλη της olympicidea. 

Olympicidea ώς επιχείρηση σας! Μέσω της πλατφόρμας Affiliate που σας δίνει η εταιρία μπορείτε να έχετε δωρεάν τη συνδρομή σας, αλλά το πιο ενδαφέρον, να κερδίσετε προμήθειες απο τα μέλη και τις επιχειρήσεις που συμβάλλετε με την OlympicIdea

Αν διαθέτεις

Κέφι για δουλειά
Ευχάριστη προσωπικότητα
Ταλέντο στις πωλήσεις

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ

Να αποκτήσεις οικονομική ανεξαρτησία
Να διαμορφώσεις το ωράριο της εργασίας σου
Να προωθήσεις το προιόν σου με τον δικό σου τρόπο
από τον δικό σου χώρο στον δικό σου κύκλο γνωριμιών
Να συμπληρώσεις το εισόδημά σου

Η πρότασή μας είναι να μάθετε άμεσα και αναλυτικά τι ακριβώς είναι η Olympicidea - Olympic Idea από την καλύτερη ομάδα της Olympicidea που θα σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε για να αποκτήσετε μια νέα εργασία και χρήματα όπως δεν το είχατε δει ούτε στα όνειρά σας . 

Η Ολυμπιακοί αγώνες ξεκίνησαν από την Ελλάδα και κατέκτησαν όλο τον κόσμο. Η Olympic Idea επίσης ξεκινάει από την ίδια αφετηρία και να είστε σίγουροι ότι θα έχει ανάλογα αποτελέσματα !!!

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ -ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ  ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ -ΧΩΡΙΣ ΩΡΑΡΙΟ -ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ -ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ !!!

Για άμεση και δωρεάν προεγγραφή πατήστε εδώ
stiforp σταιφορπ mlm intrnet marketing amesa xrimata me diktiako kai ergasia apo to spiti
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ