Συσκευές τύπου "Ritm"


Η ιατρική συσκευή Deta-Ritm-10 της εταιρίας Deta-ElisΟι φορητές ιατρικές συσκευές τύπου «Ritm» συνιστούν μία καινοτόμο σύγχρονη μέθοδο ίασης των μακροχρόνιων ασθενειών, της οποία ανάλογη δεν υπήρχε ως σήμερα.
Η θεραπεία βασίζεται στην εφαρμογή μεσομέρειας στα όργανα και συστήματα του ανθρώπου με θεραπευτικό σκοπό, ο οποίος είναι αποτελεσματικός, ακίνδυνος και μη φαρμακευτικός.
Η δράση των συσκευών Deta Ritm συνίσταται στη διόρθωση και επαναφορά των βασικών λειτουργιών του σώματος, όταν αυτό εκτίθεται σε χαμηλής ενέργειας ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις με αυστηρά καθορισμένες παραμέτρους στο φυσιολογικό εύρος συχνοτήτων 0,1Hz έως 100 Hz.
Οι συσκευές εργάζονται αθόρυβα και ανώδυνα με 1650 ξεχωριστά προγράμματα, τροφοδοτώντας κάθε κύτταρο του σώματος με υγιείς δονήσεις, οι οποίες αποκαθιστούν τη φυσιολογική λειτουργία των οργάνων και συστημάτων και παράλληλα δρουν αποτοξινωτικά. Αυτές οι τεχνητά προκαλούμενες δονήσεις είναι ταυτόσημες και δεν έρχονται σε αντίθεση με τις δονήσεις που έχουν τα όργανα αυτά καθεαυτά εκ φύσεως, όταν είναι απολύτως υγιή.
Η ιατρική συσκευή Deta-Ritm-13 της εταιρίας Deta-ElisΤα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έφεραν οι συσκευές Deta Rιtm κατά την εκτέλεση μελετών σε ασθενείς σε περισσότερες από εκατό κλινικές της Ρωσικής Ομοσπονδίας είχαν ως άμεση συνέπεια οι συσκευές να λάβουν τα εύσημα από το Υπουργείο Υγείας της χώρας, εφόσον η αποτελεσματικότητά τους στην αντιμετώπιση, τόσο των οξέων, όσο και των χρόνιων νοσημάτων ανήλθε σε ποσοστό άνω του 85%.
Οι ιατρικές φορητές συσκευές Deta Ritm δεν αποτελούν μόνο μία αποτελεσματική εναλλακτική πρόταση στη θεραπεία της συντριπτικής πλειοψηφίας των χρόνιων ασθενειών αλλά είναι ταυτόχρονα και ένας πολύτιμος αρωγός στην βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής εν γένει.
Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οι συσκευές Deta Ritm αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις κάτωθι ασθένειες:
  • νοσήματα του καρδιαγγειακού συστήματος (υπέρταση, στηθάγχη, ταχυκαρδία, οίδημα, φλεβίτιδα, κλπ.)
  • ενδοκρινικές διαταραχές
  • παθήσεις των νεφρών (πυελονεφρίτιδα, κωλικό νεφρού, κλπ.)
  • ουρολογικές παθήσεις (αδένωμα του προστάτη, προστατίτιδα, κλπ.)-
  • γαστροεντερικές ασθένειες
  • ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος (βρογχίτιδα, άσθμα, πνευμονικό οίδημα, πνευμονία, κλπ.)
  • πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων
  • παθήσεις του κεντρικού και περιφερειακού νευρικού συστήματος
  • γυναικολογικές παθήσεις
  • αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα, μέση ωτίτιδα και πολλές άλλες ασθένειες

Βασικά Προγράμματα Συσκευής DETA-RITM 13

Τα κάτωθι προγράμματα είναι προεγκατεστημένα στη συσκευή Deta-Ritm 13. Μπορεί όμως να γίνει επιλογή εγκατάστασης άλλων προγραμμάτων από χίλια εξακόσια (1600) διαθέσιμα. Τον προγραμματισμό κάνει ιατρός, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, κατόπιν διάγνωσης με το επαγγελματικό ιατρικό διαγνωστικό μηχάνημα της Deta-Elis, Deta-Professional.
Α/ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΠΙΘΑΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
1Ενεργής προστασίααποβολή των τοξινών από το σώμα, τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος
2Γαστρεντερικό σύστημαάλγος, δυσπεψία, έλκη, ομαλοποίηση των κοπράνων
3Ρύθμιση της καρδιάςαρρυθμία, ταχυκαρδία, στηθάγχη, υπέρταση, ενδοκαρδίτιδα
4Ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματοςαποκατάσταση της ροής του αίματος τοπικά και συνολικά στα όργανα
5Ρύθμιση και καθαρισμός των νεφρώνπέτρες, άμμος, κυστίτιδα, ομαλοποίηση του μεταβολισμού
6Ανδρικό αναπαραγωγικό και ουροποιογεννητικό σύστημαρύθμιση των όρχεων, του προστάτη, των γονάδων, ανικανότητα
7Γυναικείο αναπαραγωγικό και ουροποιογεννητικό σύστημαινομυώματα, κύστεις, ρύθμιση του υποθαλάμου, των επινεφριδίων και των γονάδων
8Κούραση της σπονδυλικής στήληςπόνος, οστεοχόνδρωση, φθορές και βλάβες της σπονδυλικής στήλης
9Anti-stressδιαχείριση του άγχους, ρύθμιση του ύπνου, ρύθμιση του νευρικού συστήματος, μείωση της ευερεθιστότητας
10Καθαρισμός του οργανισμούΑποτοξίνωση ήπατος, κίρρωση, ηπατίτιδα
11Αθηροσκλήρωσημείωση της χοληστερόλης του αίματος, μείωση του κινδύνου αθηροσκλήρωσης, ενδυνάμωση των αιμοφόρων αγγείων
12Απομάκρυνση της κούρασης των ματιώνερυθρότητα των βλεφάρων, αίσθηση καψίματος και πόνου στα μάτια, μείωση του οπτικού πεδίου
13Anti-pain17 είδη πόνου: πονοκέφαλος, πονόδοντος, πόνος της σπονδυλικής στήλης, αγγειακός πόνος, πόνος εμμηνόρροιας, πόνος εντέρου, πόνος στα αυτιά και στα μάτια κτλ



Επεξηγήσεις και οδηγίες χρήσης

1) Ενεργής προστασία

Το πρόγραμμα «Активная защита» (Ενεργής προστασία) αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό στην πρόληψη διαφόρων ασθενειών, του στρες, της υπέρτασης, της κούρασης κλπ. Η χρήση του προγράμματος επαναφέρει το ανοσοποιητικό σύστημα, ανακουφίζει από την κόπωση, την ευερεθιστότητα και την ένταση, βελτιώνει την απόδοση στην εργασία, την προσοχή, τη ζωτικότητα.

2) Γαστρεντερικό σύστημα

Το πρόγραμμα «Регуляция ЖКТ» (Γαστρεντερικό σύστημα), μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όταν υπάρχει ανάγκη, με καταλληλότερη ώρα από τις επτά (7) έως εννέα (9) το πρωί. Σε περίπτωση παρόξυνσης το πρόγραμμα μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί σε μισή ώρα. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη ή κοντά στο σώμα.

3) Ρύθμιση της καρδιάς

Το πρόγραμμα «Сердце, регуляция» (Ρύθμιση της καρδιάς) μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όταν υπάρχει ανάγκη, με καταλληλότερη ώρα από τις έντεκα (11) το πρωί έως τη μία (1) το μεσημέρι. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη ή κοντά στη καρδιά. Το πρόγραμμα ανακουφίζει από τους σπασμούς του καρδιαγγειακού συστήματος. Σε βαριές μορφές των ασθενειών της καρδιάς (π.χ. built-in βηματοδότης, έμφραγμα) η συσκευή πρέπει να τοποθετείται σε απόσταση μισού μέτρου από το σώμα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας σταματήστε τη σωματική άσκηση.
Προσοχή! Δεν συστήνεται η χρήση της συσκευής 2 μήνες μετά από το έμφραγμα του μυοκαρδίου.

4) Ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος

Το πρόγραμμα «Регуляция кровообращения» (Ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος) μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας όταν υπάρχει ανάγκη με καταλληλότερη ώρα από τις έντεκα (11) το πρωί έως τη μία (1) το μεσημέρι. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη ή κοντά στο σώμα.
Προσοχή! Δεν συστήνεται η χρήση της συσκευής 2 μήνες μετά από το έμφραγμα του μυοκαρδίου. Σε βαριές μορφές των ασθενειών της καρδιάς (π.χ. built-in βηματοδότης, έμφραγμα) η συσκευή πρέπει να τοποθετείται σε απόσταση μισού μέτρου από το σώμα.

5) Ρύθμιση και καθαρισμός των νεφρών

Το πρόγραμμα «Регуляция и очистка почек» (Ρύθμιση και καθαρισμός των νεφρών) μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας όταν υπάρχει ανάγκη, με καταλληλότερη ώρα από τις πέντε (5) το απόγευμα έως τις επτά (7) το απόγευμα. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη ή κοντά στο σώμα. Στη περίπτωση τοξικής ή μολυσματικής βλάβης του σώματος το πρόγραμμα μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί σε μισή ώρα.

6) Ανδρικό αναπαραγωγικό και ουροποιογεννητικό σύστημα

Το πρόγραμμα «Регуляция мужской мочеполовой системы» (Ανδρικό αναπαραγωγικό και ουροποιογεννητικό σύστημα) πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά από τις εννέα (9) έως τις έντεκα (11) το βράδυ. Για προληπτικούς σκοπούς η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται μία (1) φορά την εβδομάδα. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη του παντελονιού ή κοντά στο σώμα.

7) Γυναικείο αναπαραγωγικό και ουροποιογεννητικό σύστημα

Το πρόγραμμα «Регуляция женской мочеполовой системы» (Γυναικείο αναπαραγωγικό και ουροποιογεννητικό σύστημα) πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά από τις εννέα (9) έως τις έντεκα (11) το βράδυ. Για προληπτικούς σκοπούς η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται μία (1) φορά την εβδομάδα. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη του παντελονιού ή κοντά στο σώμα.
Προσοχή! Δεν συστήνεται η χρήση του προγράμματος στις εγκυμονούσες γυναίκες ή στις γυναίκες που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

8) Κούραση της σπονδυλικής στήλης

Το πρόγραμμα «Усталость спины» (Κούραση της σπονδυλικής στήλης) μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και η συσκευή πρέπει να τοποθετείται ακριβώς στο σημείο του προβλήματος της σπονδυλικής στήλης.

9) Anti-stress

Το πρόγραμμα «Антистресс» (Anti-stress) πρέπει να χρησιμοποιείται πριν τον ύπνο. Την ώρα που ξαπλώνετε τοποθετήστε τη συσκευή κάτω από το μαξιλάρι. Μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας η συσκευή θα κλείσει αυτόματα. Αν η συσκευή ολοκλήρωσε τη λειτουργία της και ο ύπνος δεν επήλθε μπορείτε να ξαναθέσετε το πρόγραμμα σε λειτουργία.
Προσοχή! Το πρόγραμμα αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή στο χώρο εργασίας.

10) Καθαρισμός του οργανισμού

Το πρόγραμμα «Глубокая очистка организма» (Καθαρισμός του οργανισμού) είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται από τις έντεκα (11) το πρωί έως τη μία (1) το μεσημέρι. Για θεραπευτικό αποτέλεσμα τοποθετήστε τη συσκευή στην τσέπη ή κοντά στο σώμα. Στη περίπτωση τοξικής ή μολυσματικής βλάβης του σώματος το πρόγραμμα μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί σε μισή ώρα. Σε περίπτωση σοβαρής δηλητηρίασης απευθυνθείτε στον ιατρό σας.

11) Αθηροσκλήρωση

Το πρόγραμμα «Атеросклероз» (Αθηροσκλήρωση) συστήνεται να χρησιμοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα με διάρκεια θεραπείας τουλάχιστον ενός (1) μηνός. Όσο ποιο έντονη είναι η διαταραχή του μεταβολισμού των λιπιδίων τόσο συχνότερη πρέπει να είναι η χρήση του προγράμματος. Για πρόληψη το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιείται μία (1) έως δύο (2) φορές την εβδομάδα.

12) Απομάκρυνση της κούρασης των ματιών

Το πρόγραμμα «Снятие зрительного напряжения» (Απομάκρυνση της κούρασης των ματιών) μπορεί να χρησιμοποιείται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ανάλογα με την ανάγκες.

13) Antipain

Το πρόγραμμα «Антиболь» (Antipain) μπορεί να χρησιμοποιείται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ανάλογα με την ανάγκες. Αν σε μία ώρα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος δεν πέρασε ο πόνος πρέπει να ξανατρέξετε το πρόγραμμα.

Ενημερωθείτε για όλα τα θέματα σχετικά με την deta elis κάνοντας κλικ ,στην ανάλογη ενότητα που σάς ενδιαφέρει , στο αναλυτικό μενού που ακολουθεί ...


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ