OlympiIdea: Η κορυφαία πρόταση συνεργασίας για όλες τις επιχειρήσεις

 
  Olympic Idea για επιχειρήσεις και καταστήματα όλων των κατηγοριών !
 Η πρόταση μας είναι να έρθετε σε άμεση επικοινωνία μαζί μας διότι σε λίγες γραμμές είναι αδύνατον να σας αναφέρουμε όλα όσα θα αποκτήσετε από  την συνεργασία σας μαζί μας. 
 Επίσης να τονίσουμε ότι αν ξεκινήσετε την συνεργασία μαζί μας άμεσα και 
 θα έχετε από εμάς και τούς συνεργάτες μας έξτρα παροχές πέρα από τα δεδομένα .. 

Η Olympic Idea δίνει την δυνατότητα στους επιχειρηματίες να εκ συγχρονιστούν με σύγχρονα εργαλεία προώθησης της επιχείρησης τους στο διαδίκτυο αλλά και να προσεγγίσουν νέους πελάτες που αναζητούν έξυπνες και γρήγορες αγορές  με τις νέες τάσεις της αγοράς στο internet marketing και στο ηλεκτρονικό εμπόριο  με το χαμηλότερο κόστος και χωρίς ποσοστό από τον τζίρο σας! 

          Τι αποκτούν οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην Olympic Idea

1. Εγγραφή τής επιχειρήσεως τους στο παγκόσμιο εμπορικό κατάλογο τής Olympic Idea ανά Χώρα, Νομό, Πόλη και κατηγορία!

2. Ιστοσελίδα. Ένα μονοσέλιδο website, στο οποίο μπορείτε να γράψετε λίγα λόγια για την επιχείρησή σας και βασικές πληροφορίες γι’ αυτήν (γενική περιγραφή, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας κλπ)

3. Ηλεκτρονικό Κατάστημα. Ένα e-shop με αρκετές υποσελίδες, στις οποίες μπορείτε να ταξινομήσετε τους κωδικούς των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, να προσθέσετε φωτογραφίες, περιγραφή, τιμή κλπ.Δημιουργία του οικονομικότερου βασικής λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος που επιτρέπει στην επιχείρηση να προβάλει τα προϊόντα της ή τις υπηρεσίες της. Δίνεται η δυνατότητα στην επιχείρηση να έρχεται σε άμεση επαφή και επικοινωνία με τους πελάτες της για την ολοκλήρωση των παραγγελιών τους. Αν η επιχείρηση έχει ήδη δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα, η ιστοσελίδα της Olympic Idea θα κατευθύνει αυτόματα τον πελάτη στο ήδη υπάρχον ηλεκτρονικό κατάστημα.

4. Προβολή σε χιλιάδες καταναλωτές, που έχοντας στο πορτοφόλι τους την εκπτωτική κάρτα από την Ολυμπιακή Ιδέα, θα προτιμήσουν το δικό σας κατάστημα, το οποίο τους παρέχει έκπτωση, από οποιοδήποτε άλλο στο οποίο θα πάρουν το ίδιο προϊόν στην κανονική του τιμή.

5 Ενημέρωση των Μελών μέσω Εφαρμογής Κινητών
Στοχευόμενη διαφημιστική ενημέρωση στα κινητά των μελών του club στην περιοχή που τυχαίνει να βρεθούν..

6.Προβολή σε όλα τα μέλη της OlympicIdea και δυνατότητα προσέλκυσης πελατών με παροχή εκπτώσεων

7. Δημιουργία banner το οποίο εμφανίζεται στα κατά τόπους μέλη

8. Δυνατότητα παροχής εκπτώσεων στα μέλη

9. Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων προσφορών

10. Δυνατότητα προσφοράς δοκιμαστικών υπηρεσιών
   
           Τι Κερδίζει η Επιχείρησή σας με την Olympic Idea

•Μία γρήγορη και αποδοτική διαφήμιση, με στόχο την αύξηση του πελατολογίου σας
•Προβολή σε χιλιάδες μέλη σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και παγκοσμίως.
•Μία κίνηση που προσελκύει υψηλού επιπέδου συνειδητοποιημένους πελάτες.
•Κατασκευή Διαφημιστικής "αφίσας" για την προώθηση των εκπτώσεων ή των deals σας σε όλα τα μέλη της Olympic Idea, αλλά και σε μη μέλη σε όλο το διαδίκτυο.
•Ατομική ηλεκτρονική διεύθυνση
•Ψηφιακή βιτρίνα στην οποία θα εμφανίζεται μία περιγραφή για την επιχείρησή σας, να ανεβάσετε φωτογραφίες, ακόμα και να συνδέσετε κάποια βίντεο αν το επιθυμείτε
 •Δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να επιβαρυνθείτε κάποιο επιπλέον κόστος.

                                                           Ποιοι είναι οι Στόχοι μας:
1) Δημιουργία νέου πελατολογίου για την επιχείρησή σας, με καταναλωτές που επιλέγουν εσάς αντί του ανταγωνισμού
2) Αξιοποίηση των δυνατοτήτων του internet και των νέων τεχνολογιών  (mobile apps) για διαφήμιση της επιχείρησής σας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και χωρίς επιπλέον κόστος
3) Αύξηση του τζίρου σας μέσω μαζικών αγορών από τους καταναλωτές μας. Οι δικοί μας καταναλωτές διαφέρουν! Οι καταναλωτές μας - υποψήφιοι πελάτες σας, πληρώνουν  συνδρομή για να έχουν πρόσβαση στις εκπτώσεις των επιχειρήσεων.
Δηλαδή, είναι «εκ των προτέρων» συνειδητοποιημένοι πελάτες σας.H σχέση που έχουν οι επιχειρήσεις με τα μέλη μας είναι πολύ ισχυρή διότι τα μέλη μας πληρώνονται από την εταιρεία μας. Έτσι οι επιχεορήσεις έχουν πάντα προτεραιότητα στις επιλογές των μελών μας. Και έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Όλα αυτά προσφέρονται τώρα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα στην απίστευτα χαμηλή τιμή των 160$ (120€) τον χρόνο και αποκτάτε, με την Olympic Idea εργαλεία και προβολή που κανονικά κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ !!!!


Για να αποκτήσετε τα εργαλεία που θα απογειώσουν την επιχείρηση σας και για να μην χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία , τουλάχιστον  μην διστάσετε να έρθετε άμεσα σε επικοινωνία μαζί μας !!!


Aν διαπιστώσετε ότι δεν ανταποκριθήκαμε σε οποιοδήποτε μήνυμα που μας στείλατε, παρακαλούμε όπως επαναλάβετε την αποστολή του .

Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ