Emgoldex : Η χρυσή πρόταση για απόκτηση εισοδήματος και καριέρας !

Αφιέρωσε ελάχιστο χρόνο να μάθεις τη είναι η Emgoldex και απέκτησε την δυνατότητα για τεράστια κέρδη με την καλύτερη πρόταση και το μοναδικό προϊόν που τρέχουν όλοι να αγοράσουν σε κάθε οικονομική κρίση και δεν θα υποστεί ποτέ καμιά  υποτίμηση !!!
Το να σας αναλύσουμε τι είναι ο ΧΡΥΣΟΣ θεωρούμε ότι είναι χάσιμο χρόνου και απλά σας αφήνουμε να μελετήσετε αυτή την χρυσή ευκαιρία και είμαστε στην διάθεσή σας για να λύσουμε κάθε απορία και να σας βοηθήσουμε στην συνέχεια με κάθε δυνατότητα που έχουμε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα. Μια βασική υπόσχεση είναι ότι πέραν τής ιστοσελίδας που μας παρέχει η Emgoldex, εμείς και αν κάνετε την εγγραφή σας στην δική μας ομάδα , θα σας προσφέρουμε δωρεάν μια ιστοσελίδα όπως εσείς την θέλετε και με τα δικά σας στοιχεία και ότι άλλο θέλετε να έχει. Αυτό μην το ξεχνάτε και να θυμάστε ότι μαζί μας εντάσσεστε στη καλύτερη ομάδα και με τις καλύτερες προοπτικές επιτυχίας !!!
Δείτε πιο κάτω τι ακριβώς είναι η πρόταση της Emgoldex και σας περιμένουμε να προχωρήσουμε παρέα σε ΧΡΥΣΑ κέρδη ...


H σημερινή πραγματικότητα

Διανύουμε ήδη την εποχή της πληροφορίας.
Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με πάρα πολλές και ποικίλες πληροφορίες οι οποίες διεκδικούν μερίδιο του χρόνου μας.Μέσα σε αυτή την πληθώρα και ποικιλία πληροφοριών υπάρχουν και πληροφορίες καλές και ίσως ζωτικής σημασίας. Όμως δύσκολα τις ανακαλύπτουμε αλλά ακόμη και αν τις ανακαλύψουμε είναι τόσες πολλές οι υπόλοιπες που διεκδικούν το χρόνο μας που είναι πολύ πιθανό να τις προσπεράσουμε χωρίς να τις αξιοποιήσουμε.
Η εταιρεία

Με μια πολύ καλή πληροφορία έρχεστε σε επαφή σήμερα διαβάζοντας αυτές τις γραμμές.
Μια πληροφορία την οποία αν διαχειριστείτε σωστά μπορεί να σας προσφέρει από ένα απλό συμπληρωματικό εισόδημα κάθε μήνα έως ένα πολύ καλό εισόδημα διαρκώς.
Η δραστηριότητα στην οποία αναφερόμαστε έχει να κάνει με την εμπορία επενδυτικού χρυσού μέσω του συστατικού μάρκετινγκ (δικτυακού μάρκετινγκ) σε πλακίδια 1-100 γραμμαρίων.

Ο Χρυσός είναι το πολυτιμότερο μέταλλο στον κόσμο, αληθινό χρήμα εδώ και 5000 χρόνια, ασφαλές καταφύγιο σε περιόδους κρίσης και εντάσεων, και το σημαντικότερο εκείνος που έχει χρυσό έχει πάντα μια αξία που ποτέ δεν θα μηδενιστεί αλλά θα αυξάνεται λόγω μειωμένων αποθεμάτων και υψηλής ζήτησης.
Στην ακόλουθη εικόνα φαίνεται το πως εξελίχθηκε η τιμή του χρυσού την τελευταία δεκαετία (2000-2011). Από 281$ η ουγγιά (1 ουγγιά=31,5 γραμμάρια) το 2000 εκτοξεύτηκε στα 1895$ το 2011.



Πρακτικά αυτό σημαίνει το εξής:
Αν το 2000 είχα ένα ποσό της τάξεως των 100.000 € και επέλεγα να αγοράσω ένα νεόδμητο διαμέρισμα 90τμ σήμερα αν ήθελα να το ρευστοποιήσω αφενός θα ήταν πολύ δύσκολο (ελλείψει αγοραστών) αφετέρου αν έβρισκα αγοραστές η τιμή θα ήταν κατά πολύ μικρότερη από την αρχική μου επένδυση. Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να πωλείτο στο 60-70% δηλαδή θα έχανα 30.000-40.000€.
Αν την ίδια εποχή τοποθετούσα 100.000 € σε επενδυτικό χρυσό (ράβδους) σήμερα ρευστοποιώντας θα έπαιρνα 670.000 €.
Γίνεται αντιληπτό ότι η απόδοση της μιας επένδυσης με την άλλη απέχει πάρα πολύ. Η επένδυση σε χρυσό αποδεικνύεται πραγματικά χρυσοφόρα.

Ας δούμε τώρα πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε μια πραγματικά εκπληκτική ευκαιρία μηδενικού ρίσκου η οποία με συγκεκριμένες και σαφείς προϋποθέσεις μας πληρώνει διαρκώς, και μας πληρώνει σε χρυσό !!

Η εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε ονομάζεται EMGOLDEX έχει έδρα το Ντουμπάι και τις διοικητικές της υπηρεσίες στο Μόναχο της Γερμανίας. Είναι θυγατρική της γερμανικής εταιρείας εμπορίας επενδυτικού χρυσού GOLD & SILVER PHYSIKAL METALS http://www.goldsilvermetals.com/ 
η οποία εμπορεύεται επενδυτικό χρυσό σε ράβδους 1 κιλού και άνω. Η EMGOLDEX ιδρύθηκε από την GOLD & SILVER PHYSIKAL METALS προκειμένου να διακινήσει επενδυτικό χρυσό και σε μικρότερους επενδυτές-αποταμιευτές σε συσκευασίες 1-100 γραμμαρίων.

H Emgoldex διατηρεί ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) το οποίο μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση https://secure.emgoldex.com/gs/  και μέσα από αυτό ο κάθε πελάτης-συνεργάτης της εταιρείας διαχειρίζεται τους προσωπικούς του λογαριασμούς σε χρυσό, σε ευρώ κλπ όπως θα δούμε πιο κάτω.

Τα προϊόντα που εμπορεύεται η Emgoldex είναι επενδυτικός χρυσός καθαρότητας 999,9 (24 καρατίων) δικής της συσκευασίας (1-100gr) και πιστοποίησης ποιότητας,



αλλά και άλλων κατασκευαστριών εταιρειών όπως είναι η Argor-Heraeus, Umicore, Munze Osterreich, όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί

http://www.argor.com 

Γίνε πελάτης - αγοραστής της εταιρείας με προκαταβολή για αγορά χρυσού 540 € και σύστησε 2 νέους πελάτες - αγοραστές που θα κάνουν το ίδιο. Θα λάβεις ως αμοιβή συνολικά και σε πρώτη φάση (σε 1-4 μήνες) χρυσό σε πλακίδια αξίας 7000 € Δηλαδή: Με κεφάλαιο μόνο 540 € και σύσταση μόνο 2 νέων πελατών η εταιρεία σε ανταμοίβει με επενδυτικό χρυσό αξίας 7000 € και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Γιατί μας πληρώνει η εταιρεία; Μας πληρώνει για να της συστήσουμε 2 πελάτες που και αυτοί με τη σειρά τους θα κάνουν το ίδιο. Έτσι αυξάνεται διαρκώς το πελατολόγιο της εταιρείας και αναπτύσσεται παγκοσμίως.
Λειτουργεί με τη μέθοδο του δικτυακού μάρκετινγκ. Αντί να πληρώνει πανάκριβες διαφημίσεις στα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον κόσμο που απευθύνεται, πληρώνει τους πελάτες-συνεργάτες της να της συστήνουν νέους πελάτες.
Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα (150 €)

Ο Προκαταρκτικός πίνακας (γκρίζος) έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία ως ο προθάλαμος που θα τοποθετήσει την παραγγελία στον κύριο πίνακα μόνο με € 150 και εξυπηρετεί ανθρώπους σε όλο τον κόσμο οι οποίοι κατάλαβαν το μέγεθος της ευκαιρίας αλλά πρακτικά δεν μπορούν να εξοφλήσουν προκαταβολή € 540  ώστε να αρχίσουν απευθείας με κύριο πίνακα. Τοποθετώ λοιπόν την παραγγελία μου σε προκαταρκτικό πίνακα πληρώνοντας 150 € και με την ίδια ακριβώς λογική που λειτουργεί και ο κύριος πίνακας η παραγγελία κινείται από το 1ο επίπεδο στο 2ο, 3ο και στο 4ο (όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος) έχω συνολικό κέρδος χρυσό αξίας € 967. Απο αυτά η εταιρεία μου πιστώνει € 540  και τοποθετεί αυτόματα την παραγγελία μου σε κύριο (χρυσό) πίνακα και επιπλέον μου πιστώνει και το πρώτο καθαρό κέρδος 427 € σε χρυσό από τη συμμετοχή μου στον προκαταρκτικό πίνακα.

Συνολικά δηλαδή κερδίζω € 540 + € 427 = € 967 καθαρά μόνο με € 150  επένδυση σε 4 - 10 εβδομάδες.
Αμέσως μετά αφού έχει τοποθετηθεί η παραγγελία μου στον κύριο πίνακα θα πάρω συνολικά σε 2 κύκλους χρυσό αξίας € 6.510 (ή € 6.000 σε μετρητά).

Tελικά πόσα κερδίζουμε; 

Η Συνολική απόδοση από τη συμμετοχή μας σε μια ολοκληρωμένη παραγγελία (1 προκαταρκτικός και 2 κύριοι πίνακες) φαίνεται στην εικόνα που ακολουθεί και είναι € 1040 + € 7.000 = € 8040 - 7% (προμήθεια για τα μπόνου ηεσίας και όσους τα δικαιούνται) = € 7477 ευρώ καθαρά αν δεν κάνουμε επαναληπτική παραγγελία και € 6937 αν αφήσουμε € 540 ευρώ και κάνουμε επαναληπτική παραγγελία, δηλαδή αν ξεκινλησουμε άλλους 2 νέους κύκλους για να κερδίσουμε ξανά το ίδιο ποσό σε χρυσό. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά μέχρι να πούμε "στοπ", δεν θέλω άλλο χρυσό. Θα το πείτε ποτέ ?



Έχουμε πρακτικά 50 πλασιάσει την αρχική μας επένδυση και το σημαντικότερο δεν τοποθετούμε ποτέ ξανά δικά μας χρήματα. (Το 7% που παρακρατείται είναι ένα ποσοστό που κατανέμεται στις αμοιβές ηγεσίας για όσους τις δικαιούνται.)



Συνοψίζοντας το κέρδος που μπορεί να αποκομίσει κάποιος που θα αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτή τη δραστηριότητα είναι:

1. Πρώτο κέρδος € 1040 - 7% = € 967 από τον προκαταρκτικό πίνακα.

2. Επαναλαμβανόμενο εισόδημα € 6.500 από κάθε κύκλο παραγγελίας και
3. Παθητικό εισόδημα από τις αμοιβές ηγεσίας οι οποίες δίδονται σε όσους πλέον ασχοληθούν σοβαρά και συστηματικά με αυτή τη δραστηριότητα.



Tι κάνουμε τον χρύσο; 

Η πρώτη δυνατότητα

Μπορούμε οποιαδήποτε χρονική στιγμή 24ώρες το 24ωρο να ρευστοποιήσουμε το χρυσό πουλώντας τον στην ίδια την εταιρεία με τιμή ημέρας και να πάρουμε τα χρήματα στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Η δεύτερη δυνατότητα

Μπορούμε αν δεν θέλουμε να τον ρευστοποιήσουμε να τον αφήσουμε για φύλαξη στο ProAurum, ένα πιστοποιημένο θησαυροφυλάκιο της εταιρείας στο Μόναχο της Γερμανίας. Έξοδα φύλαξης 0,1% της αποθηκευμένης αξίας το μήνα. 
http://www.proaurum.de/home.html

Η τρίτη δυνατότητα

Μπορούμε να παραλάβουμε το χρυσό από το Proaurum προσωπικά ή με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή να ζητήσουμε την αποστολή του με ασφαλισμένη μεταφορά στην διεύθυνσή μας.



ΔΕΝ έχει Ρίσκο

Ας πάρουμε τα δύο πιθανά χειρότερα σενάρια που μπορούν να σας συμβούν αν αποφασίσατε να ξεκινήσετε την δραστηριότητά σας με την Emgoldex.

Σενάριο 1ο.

Έστω ότι ξεκινήσατε σε κύριο πίνακα και δώσατε προκαταβολή € 540 για αγορά χρυσού και δε καταφέρατε ούτε στον πρώτο ούτε στο δεύτερο κύριο πίνακα να συστήσετε κανέναν.
Τι γίνεται με την προκαταβολή;
Στο τέλος του 2ου πίνακα θα πάρετε στο λογαριασμό σας Χρυσό αξίας € 500 τον οποίο μπορείτε να ρευστοποιήσετε ή να κρατήσετε. Η προκαταβολή σας δηλαδή σας δίνεται σε χρυσό αφού αυτός ήταν και σκοπός των χρημάτων που δώσατε (για αγορά χρυσού απο την εταιρεία δηλαδή).

Σενάριο 2ο.

Έστω ότι ξεκινήσατε σε προκαταρκτικό πίνακα με € 150 προκαταβολή και δε καταφέρατε να συστήσετε κανέναν.
Τι γίνεται με την προκαταβολή;
Με το που έκλεισε ο προκαταρκτικός πίνακας χωρίς να συστήσετε κανέναν παίρνετε χρυσό αξίας € 150 ή τα χρήματα σας πίσω σε μετρητά.


Φορολογία

Ακολουθεί απόσπασμα κοινοτικής οδηγίας σχετικά με τη φοροαπαλλαγή των παραδόσεων επενδυτικού χρυσού.

ΦΠΑ: Ειδικό καθεστώς για τον χρυσό

Σκοπός του παρόντος εγγράφου είναι η συμπλήρωση της κοινής φορολογικής βάσης του ΦΠΑ εντός ΕΕ με την εισαγωγή ειδικού καθεστώτος για τον χρυσό. ΠΡΑΞΗ
Οδηγία 1998/80/ΕΚ του Συμβουλίου, της 12ης Οκτωβρίου 1998, για τη συμπλήρωση του κοινού συστήματος φόρου προστιθέμενης αξίας και για την τροποποίηση της οδηγίας 77/388/ΕΟΚ - ειδικό καθεστώς για τον χρυσό [Επίσημη Εφημερίδα L 281 της 17.10.1998].


ΣΥΝΟΨΗ

Προκειμένου να προωθήσει τη χρήση του χρυσού ως χρηματοοικονομικού μέσου, η παρούσα οδηγία καθιερώνει φοροαπαλλαγή των παραδόσεων επενδυτικού χρυσού. Στο παρελθόν ο επενδυτικός χρυσός υπαγόταν στις συνήθεις φορολογικές διατάξεις. Βάσει αυτών, οι παραδόσεις επενδυτικού χρυσού υπάγονταν κατ’ αρχήν στο ΦΠΑ, αλλά σε ορισμένα κράτη μέλη επιτρεπόταν, σε προσωρινή βάση, να απαλλάσσουν τις εν λόγω παραδόσεις από το φόρο. Με τη νέα οδηγία αίρονται αυτές οι στρεβλώσεις του ανταγωνισμού μεταξύ των κρατών μελών, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η ανταγωνιστικότητα της κοινοτικής αγοράς χρυσού.

Ορισμός του επενδυτικού χρυσού:
Ο χρυσός υπό μορφή ράβδου ή πλάκας, βάρους αποδεκτού από τις αγορές πολύτιμων μετάλλων, καθαρότητας τουλάχιστον 995 χιλιοστών, αντιπροσωπευόμενος ή μη από τίτλους (τα κράτη μέλη έχουν την ευχέρεια να εξαιρούν από το καθεστώς τις ράβδους ή πλάκες βάρους 1 γραμμαρίου ή λιγότερο).

Τα χρυσά νομίσματα καθαρότητας τουλάχιστον 900 χιλιοστών, που έχουν κοπεί μετά το 1800, αποτελούν ή έχουν αποτελέσει νόμιμο χρήμα στη χώρα προέλευσής τους και πωλούνται, κανονικώς εχόντων των πραγμάτων, σε τιμή η οποία δεν υπερβαίνει κατά ποσοστό άνω των 80 % την αξία της ανοικτής αγοράς του χρυσού ο οποίος περιέχεται στα νομίσματα. Κάθε χρόνο τα κράτη μέλη ενημερώνουν για τα νομίσματα τα οποία πληρούν τα κριτήρια αυτά και αποτελούν αντικείμενο συναλλαγών στο έδαφος των κρατών μελών. Οι εν λόγω κατάλογοι δημοσιεύονται στην Επίσημη Εφημερίδα.

Τα κράτη μέλη απαλλάσσουν από το φόρο προστιθέμενης αξίας την παράδοση, ενδοκοινοτική απόκτηση και εισαγωγή επενδυτικού χρυσού.
Παρέχεται ωστόσο δικαίωμα επιλογής φορολόγησης των παραδόσεων επενδυτικού χρυσού σε πρόσωπα υποκείμενα στο φόρο όταν οι παραδόσεις γίνονται από:

πρόσωπα τα οποία παράγουν επενδυτικό χρυσό ή μεταποιούν κάθε είδους χρυσό σε επενδυτικό χρυσό (στην περίπτωση αυτή, τα κράτη μέλη οφείλουν να παρέχουν το δικαίωμα επιλογής)·

υποκείμενα σε φόρο πρόσωπα τα οποία στις συναλλαγές τους, κανονικώς εχόντων των πραγμάτων, παραδίδουν χρυσό για βιομηχανική χρήση (στην περίπτωση αυτή, τα κράτη μέλη δύνανται να παρέχουν το δικαίωμα επιλογής).

Τα κράτη μέλη καθορίζουν τις λεπτομέρειες εφαρμογής των εν λόγω επιλογών και ενημερώνουν σχετικά την Επιτροπή.

Στην οδηγία προβλέπονται κανόνες που ρυθμίζουν το δικαίωμα έκπτωσης των υποκειμένων σε φόρο προσώπων τα οποία εμπλέκονται στην παράδοση ή την παραγωγή επενδυτικού χρυσού ή μετατρέπουν κάθε είδους χρυσό σε επενδυτικό χρυσό, εφ’ όσον δεν έχουν επιλέξει τη φορολόγηση των παραδόσεών τους.

Οι έμποροι επενδυτικού χρυσού έχουν ειδικές υποχρεώσεις για την πρόληψη ενδεχομένων φορολογικής απάτης λόγω της διπλής χρήσης του χρυσού (για βιομηχανικούς αλλά και επενδυτικούς σκοπούς): για περίοδο τουλάχιστον πέντε ετών, οφείλουν να καταχωρούν όλες τις σημαντικές συναλλαγές και να τηρούν τα σχετικά παραστατικά έγγραφα που επιτρέπουν την αναγνώριση της ταυτότητας των πελατών τους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα κράτη μέλη μπορούν να ορίζουν τον αγοραστή, και όχι τον πωλητή, ως το πρόσωπο που υποχρεούται να καταβάλει τον φόρο (διαδικασία αντιστροφής της επιβάρυνσης), ώστε να προληφθεί η φορολογική απάτη και να μειωθεί η οικονομική επιβάρυνση της συναλλαγής.

Για συναλλαγές σε αγορά πολυτίμων μετάλλων διεπόμενη από ρυθμιστικούς κανόνες, τα κράτη μέλη μπορούν να μην εφαρμόζουν το παρόν ειδικό καθεστώς και να εισαγάγουν μέτρα απλοποίησης.

Πηγή: 
http://europa.eu/legislation_summaries/taxation/l31012_el.htm



Συχνές ερωτήσεις.

1. Τι είναι ο προκαταρκτικός πίνακας και τι ο κύριος. Ποια η διαφορά;

ΑΠ. Για να γίνει κάποιος συνεργάτης της εταιρείας υπάρχουν δύο τρόποι. Όταν βάλει την παραγγελία του και πριν πληρώσει πρέπει να επιλέξει αν η παραγγελία θα τοποθετηθεί σε κύριο πίνακα (χρυσό πίνακα) οπότε πληρώνει € 540 προκαταβολή, ή προκαταρκτικό πίνακα (γκρίζος πίνακας) όπου πληρώνει € 150 και με την ολοκλήρωσή του εισπράτει € 1040 - 7% = € 967 από τα οποία € 540 κρατάει η εταιρεία για την τοποθέτηση της παραγγελίας στον κύριο και περίπου € 427 έχει το πρώτο καθαρό κέρδος. Είναι λοιπόν μια δυνατότητα που δίνει η εταιρεία σε ανθρώπους που θέλουν αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν την προκαταβολή για κύριο πίνακα. Στη συνέχεια η παραγγελία ακολουθεί την πορεία που είδατε στην παρουσίσαση.
Η επιλογή προκαταρκτικού πίνακα μπορεί να γίνει μόνο για καθαρά οικονομικούς λόγους.
Το πλεονέκτημα είναι μικρότερο αρχικό κεφάλαιο αλλά και το πρώτο μικρότερο κέρδος και το μειονέκτημα περισσότερος χρόνος έως την πληρωμή κύριου πίνακα.

2. Αν εγώ συμμετάσχω πληρώνοντας τα € 540  αλλά δεν καταφέρω να συστήσω 2 νέους πελάτες ή συστήσω μόνο έναν δικαιούμαι αμοιβή;

ΑΠ. Οι όροι του προγράμματος BONUS της EMGOLDEX είναι μόνο δύο και σαφέστατοι. Για να μπορέσεις να κερδίσεις € 7.000  σε χρυσό αρκεί να γίνεις πελάτης πληρώνοντας την προκαταβολή € 540 ευρώ και να συστήσεις μόνο 2 πελάτες. Οι όροι πρέπει να ικανοποιούνται και οι δύο προκειμένου να δικαιούσαι την αμοιβή.

3. Αν εγώ συστήσω δύο νέους πελάτες αλλά εκείνοι δεν συστήσουν δικαιούμαι αμοιβή;

ΑΠ. Με βάση τους δύο όρους που προαναφέραμε δικαιούσαι κανονικά την αμοιβή.

4. Ενώ μου φαίνεται πολύ έξυπνο πρόγραμμα και εύκολο στην δομή του όταν απευθύνθηκα σε γνωστούς μου δεν είναι εύκολο να πειστούν. Δεν μπορώ να βρω κανέναν. Μήπως κάτι δεν έκανα σωστά;

ΑΠ. Το δικτυακό μάρκετινγ είναι μια τεράστια βιομηχανία παγκοσμίως, η οποία απασχολεί χιλιάδες ανθρώπων. Το επάγγελμα του "δικτυωτή" είναι ένα επάγγελμα το οποίο προϋποθέτει συγκεκριμένες γνώσεις και δεξιότητες, όπως αντίστοιχα γνώσεις και δεξιότητες προϋποθέτουν όλα τα επαγγέλματα.
Η παρεξήγηση εδώ συμβαίνει τακτικά διότι ενθουσιαζόμαστε (απολύτως φυσιολογικό) και όταν απευθυνόμαστε σε έναν υποψήφιο συνεργάτη, δημιουργείται εσφαλμένα η προσδοκία "εύκολου κέρδους" "γρήγορου πλουτισμού" κλπ, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος που απευθυνθήκαμε να μην το πιστεύει και να το απορρίπτει.
Ο μόνος τρόπος ασφαλούς εκίνησης είναι μαζί με τον ανάδοχό μας ή όποιον άνθρωπο από τη γραμμή αναδοχής είναι δραστήριος και διαθέσιμος να καθήσουμε και να μάθουμε κάποια απλά και στοιχειώδη βήματα, τα οποία και θα πρέπει να εφαρμόσουμε.
Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο θα προσκαλέσουμε τον υποψήφιο συνεργάτη, συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο θα παρουσιάσουμε την δραστηριότητα ώστε και να καταλάβει και να πάρει όλη την εικόνα και όλες τις πληροφορίες για να είναι σε θέση να αποφασίσει. Δεν μπορούμε στο πεζοδρόμιο που συναντήσαμε τυχαία κάποιο γνωστό μας να του πούμε την περίληψη και να περιμένουμε να γίνει πελάτης. Δεν λειτουργεί έτσι.

5. Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω να ασχοληθώ με το δικτυακό μάρκετινγκ και συγκεκριμένα με την Emgoldex;

ΑΠ. Η κάθε συμβατική εργασία αμοίβει τους εργαζομένους για το χρόνο που απασχολούνται με μια σταθερή αμοιβή. Στο δικτυακό μάρκετιγκ η αμοιβή πολλαπλασιάζεται διαρκώς όσο διευρύνεται και μεγαλώνει το δίκτυο των ανθρώπων που με αφορμή εσένα θα γνωρίσει την Emgoldex αύριο την άλλη εβδομάδα, τον άλλο μήνα, έπειτα από 1,2, 5 χρόνια. Το δίκτυο είναι ένα οικοδόμημα που χτίζεται διαρκώς και αμοίβει με εκθετικά αυξανόμενο ρυθμό αμοιβών αυτόν που φροντίζει και ασχολείται συστηματικά με την δόμησή του. Άρα για να αποφασίσει κάποιος αν αξίζει ή όχι τον κόπο θα μπορούσε να συλογιστεί ως εξής:
α. Με τις γνώσεις που έχω σήμερα, την εργασία που έχω (ή δεν έχω) και με τις προοπτικές που υπάρχουν συνεχίζοντας να ασχολούμαι με αυτά που ασχολούμαι έως σήμερα που θα βρίσκομαι (οικονομικά) μετά από 2-5 έτη ;
β. Αν ανοίξω μια πόρτα παράλληλα με τις δραστηριότητές μου και αρχίσω σιγά σιγά να χτίζω ένα δίκτυο με τις αμοιβές του προγράμματος που γνωρίζω πως μπορεί να είμαι (οικονομικά) μετά από 2-5 έτη;
Οι απαντήσεις στα ανωτέρω ερωτήματα θα βοηθήσουν τη σκέψη σας ώστε να ξεκαθαρίσετε και να αποφασίσετε αν αξίζει για εσάς να ασχοληθείτε με μια τέτοια δραστηριότητα, και να ανοίξετε μια πόρτα επιπλέον εισοδήματος.
Σε ότι αφορά το πρόγραμμα της Emgoldex είναι ότι καλύτερο προσωπικά έχω γνωρίσει έως σήμερα στο χώρο των εταιρειών δικτυακού μάρκετινγκ διότι:
α. Το προϊόν κάνει τη διαφορά. Ο χρυσός είναι ένα πολύτιμο μέταλλο και μια διαχρονική αξία. Όποιος έχει χρυσό θα έχει πάντα χρήματα. Και η Emgoldex μας πληρώνει σε χρυσό.
β. Το πρόγραμμα αμοιβών της Emgoldex είναι σαφέστατο, απλό και πληρώνει πολύ καλά και γρήγορα.
γ. Με το πρόγραμμα αμοιβών της Emgoldex ο νέος πελάτης πληρώνει μόνο μια φορά και ποτέ ξανά. Δεν χρειάζονται συγκεκριμένες παραγγελίες κάθε μήνα προκειμένου να δικαιούμαστε αμοιβή.
δ. Το προϊόν μπορούμε να το ρευστοποιήσουμε άμεσα στην ίδια την εταιρεία 24 ώρες το 24ωρο και να εισπράξουμε τα χρήματα στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
ε. Αξιοποιώντας το συνδυασμό δικτυακού μάρκετιγκ και Ιnternet η δραστηριότητά μας και το δίκτυό μας μπορεί να απλωθεί σε πολλές χώρες του κόσμου.

6. Μπορώ να βρώ πρώτα τους 2 πελάτες που θα συστήσω και μετά να πληρώσω την προκαταβολή μου και να γίνω και εγώ πελάτης της εταιρείας έτσι ώστε να μη ρισκάρω;

ΑΠ. Θεωρητικά θα μπορούσε να συμβεί και αυτό, η πράξη όμως δείχνει ότι αυτό δεν είναι εφικτό.
Για να γίνει αντιληπτό παραθέτω το παρακάτω παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι σκέφτεσαι να δραστηριοποιηθείς στον τομέα του εμπορίου π.χ. ανοίγοντας ένα μανάβικο. Επειδή όμως το κεφάλαιο που απαιτείται καθώς και τα λειτουργικά του έξοδα είναι αρκετά θα λειτουργήσεις εκ του ασφαλούς.
Θα βγείς έξω στη γειτονιά στην οποία θα απευθύνεται το μανάβικο όταν θα το ανοίξεις και θα προσπαθήσεις να βρείς πρώτα όλους τους πελάτες που σίγουρα θα έρχονται στο μανάβικο να ψωνίζουν ώστε να έχεις εξασφαλισμένη την πελατεία και να είσαι σίγουρος ότι και το αρχικό κεφάλαιο αξίζει να καταβάλεις και τα λειτουργικά έξοδα. Χτυπώντας λοιπόν τη πρώτη πόρτα ανοίγει μια ευγενική κυρία και της εξηγείς το σκεπτικό σου προκειμένου να γίνει πελάτης ...όταν ανοίξεις το μανάβικο.
Η κυρία πολύ ευγενικά σου λέει ότι "έχω τον κ. Μήτσο που ψωνίζω χρόνια και τον εμπιστεύομαι, και συνεπώς δεν μπορώ να σου υποσχεθώ..." Πηγαίνεις στο διπλανό σπίτι στον κ..τάδε και σου λέει ότι εγώ ψωνίζω μόνο από το Super Market. Για σκέψου τώρα θα το ανοίξεις το μανάβικο ή θα το ξανασκεφτείς;
Αν βασιστείς στους πελάτες που δεν κατάφερες να βρείς ΠΡΙΝ ανοίξεις το μανάβικο σαφώς και δεν πρέπει να το ανοίξεις διότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χάσεις τα χρήματά σου.
Αν βεβαίως βασιστείς στη δική σου κρίση, στην εργασία σου, στις γνώσεις σου, στην αυτοπεποίθησή σου και σε αρχές που θα έκαναν το μανάβικό σου να ξεχωρίζει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σταδιακά, θα το έκανες και θα πετύχαινε.
Το ίδιο συμβαίνει και με τη δραστηριότητα δικτυακού μάρκετινγκ. Δεν είναι τίποτε θέμα τύχης αφού η τύχη πάντα ευνοεί τους εργατικούς. Πρώτα θα ενημερωθείς και θα μάθεις καλά το αντικείμενο, στη συνέχεια θα κάνεις την δική σου "έναρξη εργασιών" και μετά θα έρθουν οι πελάτες. Και θυμήσου: Το γεγονός ότι 2-3 άνθρωποι δεν θα γίνουν ποτέ πελάτες δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει κανένας. Θα γίνουν οι επόμενοι. Εξάλου στη συγκεκριμένη δραστηριότητα αρκούν μόνο δύο (2)!!

7. Αν Συστήσω 2 πελάτες όταν βρίσκομαι στον προκαταρκτικό πίνακα με € 150 θα πρέπει να συστήσω και στον κύριο με € 540 ;

ΑΠ. Όχι, αν όμως τους συστήσετε όταν βρίσκεστε για παράδειγμα στο 4 επίπεδο  του προκαταρκτικού πίνακα, θα πρέπει για να δικαιούστε πλήρη αμοιβή να προλάβουν να μεταβούν στον κυρίος πίνακα , πριν εσείς φτάσετε στο 3 επίπεδο του κύριου πίνακα. Οπότε όσο νωρίτερα φέρετε συστάσεις στον προκαταρκτικό πίνακα τόσο καλύτερα.





Η ομαδική προσπάθεια φέρνει περισσότερα αποτελέσματα από ότι η ατομική και στις δύσκολες καταστάσεις οι άνθρωποι που εργάζονται ομαδικά και συσπειρώνονται είναι αυτοί που τα καταφέρνουν καλύτερα.

  Θα χαρώ να συζητήσουμε κάθε απορία σου και να σε βοηθήσω σε ότι χρειαστείς καθώς επίσης και να δηλώσεις την επιθυμία σου να παρακολουθήσεις από κοντά την παρουσίαση πάνω στο πρόγραμμα της εταιρίας.
 Μετά από αυτό που διάβασες, στείλε μου μέσω e-mail  τα στοιχεία σου προκειμένου να επικοινωνήσω μαζί σου για να σε ενημερώσω με περισσότερες λεπτομέρειες και να λύσω τυχόν απορίες σου !!!
  Επίσης, κάνε κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο  

http://mlmstories.emgoldex.com/user/registration.php

και συμπλήρωσε την φόρμα με τα στοιχεία σου κάνοντας μία δωρεάν και δοκιμαστική προεγγραφή στο πρόγραμμα. Να μην ξεχάσεις όμως να μου στείλεις τα στοιχεία επικοινωνίας σου ή επικοινώνησε εσύ μαζί μου. 

E-Mail επικοινωνίας : dokimaseto@gmail.com  

     
  


 BELOW YOU WILL LEARN THAT YOU CAN EARN CERTIFIED BARS OF GOLD 

                                        PRESENTATION IN ENGLISH


The program provides the clients of the internet - shop EMGOLDEX to receive an unlimited income in the long-term period for advertising of selling production.

What is Emgoldex? Company EMGOLDEX this online store that sells gold. EMGOLDEX company works with bars of gold from 1 to 100 grams. Each bar has its own number and is accompanied by a certificate of quality manufacturer. The client company can buy gold by ordering through the online store or earn gold by participating in the bonus program The company offers each earn at least 7000 Euro (3500 + 3500 Euro) participating in the bonus program! The Company pays remuneration to its partners, who are successful in recommendatory activities. No need to sell anything! You simply recommended services company.

GERMАN CОMPANY: GOLD & SILVER PHYSICAL METALS

Just Simple things with your registration and recommendation for two people
in your share worth € 550 each or ask for new help program for € 160
within two months would have guaranteed € 3000 the less net profit in your pocket
Gold is real money. Has real value. The notes have no intrinsic value. It's just printed paper. Their value is fictitious and year by year continually decreasing due to inflation.  
In a time when everyone necessarily "sell out" that gold "dig the chest," that they have found a gold jewel heritage at a very low price to gain some liquidity to pay any debt or any unpaid bill, with this bonus program you are able to do exactly the opposite. To obtain much gold. And indeed spotless gold 24 carat (999.9) in the form of gold bars from 1g. - 100 g. And here I emphasize again that gold is money! And even as more real money is!
Company EMGOLDEX which is a subsidiary of the German company Gold & Silver Physical Metals (www.goldsilvermetals.com).
The EMGOLDEX created this promotional bonus program, aiming of course, like any other company creates a bonus program (eg supermarkets, chain stores, chain of petrol stations etc) to attract customers and increase earnings. It achieves this but also giving and those people worldwide choose to participate in the program, regardless of financial ability, the ability to gain a much larger quantity of pure gold bars that they could only buy with their own money.
All buyers are buying gold with very little money and recommend only 2 customers and the company for once. Nothing more, no other condition. Beyond at regular intervals (1-2 months) are gaining new gold without ever xanaplirosoun money from their own pockets. Gold to buy the loyalty points earned by continually and perpetually bonus program from the moment you bring 2 buyers for the company.
Each participant creates buyer with this program one's own automatic passive, continuous and recurring income.
So in this way marketing (affiliation marketing for those who know marketing) company advertised and increase customers and profits, buyers and participants gain much more gold from their small home market. So everyone left happy with the bonus program. Both the company and the buyers involved.
More details of exactly how the bonus program are explained in the presentation.
With the bonus system EMGOLDEX, the gold market participant buyer multiplied 11 times, about every 2-3 months. This leads through the bonus program, 3,255 euros net profit every one to two months in the beginning, and much more (can be reached and even surpassed the 3,255 euros / week) over the course of the program (discussed in the presentation of how it can happen this). With these points winning buyer of the bonus program, gold was compulsorily purchased by the company. If you want cash sell gold in company and she deposits the money in your bank account.
The participant buyer after purchase with their points of winning gold from the company, has 3 options. Firstly can if he wants to pick up the gold belongs to his country. Secondly can save it to a certified treasury in Munich or fee as mentioned above to sell it whenever he wants, the company behind the price is the value of the gold that day and receive cash. There is also an automatic participation of buyers in a second bonus leadership program that brings even more points when even more profits.
The value of gold over the next 10-20 years, according to analysts, it has been steadily rising for two main reasons. First deposits of gold constantly exhausted and secondly the increasing inflation due to the continuous printing money that has not been matched by any real, lasting help to decrease the value of the notes.
Do not forget that all of humanity monetary economy based on exchange value under the gold.
In WebShop section you can see the gold bars which we buy from EMGOLDEX with the points you earn the bonus program. Besides the buttons "buy" buttons there and "sell", since, as mentioned above, where we can sell the gold that belongs to us, the very EMGOLDEX and collect money at the rate of that of gold days.
In section 10 reasons you can read 10 key reasons why investing in gold bullion is a very profitable move.

General conditions for participation in Goldex marketing program.


Emgoldex golden matrix of life.

The project EMGOLDEX already launched in 149 countries and continues to spread around the world. Registered company  EMGOLDEXin the Unitеd Arab Emiratеs, however, the administrative office ofEMGOLDEX.COM  LТD is located in the same place and the cоmpany's head office

GOLD&SILVER PHYSICAL METALS  -Munich, Germany.

*
Therefore, the general legal framework for doing business - German law provides additional guarantees reliability for the partners of the program. Global scope of the project  EMGOLDEX  due to the fact that the business is being held here on the Internet, which means that it is not limited kilometers and time zones - all in the same availability as your personal computer with access to the Internet.

*
Most of those who are already successfully earns a  EMGOLDEX  this big businessmen, experienced financiers who can make a decision based solely on the facts, not the "kitchen" conversations.

*
But the fact is that the project  EMGOLDEX  was originally designed for a wide range of people, those who want to have a permanent extra income without major financial investment. And because I want to believe that ordinary citizens are far from investments and financial schemes to learn from experience what opportunities open to them the company:Emgoldex
*

We wish You to achieve even greater heights, overcome even greater records and continue such rapid growth!

Stability and prosperity! Go forward to the Next Level Marketing Program!

Production of gold.


Argor-Heraeusa powerful alliance in the rapidly developing market for the production of precious metals, already
more than 150 years. The Alliance has the most modern equipment for casting and hardening of gold products without breaking the traditional methods of processing gold.Munze Osterreich - producer of gold products, world-renowned for its know-how in the processing and production of precious metal bullion. Austrian Mint - a private company whose main focus is the development and coinage to the people of Austria.
Umicore Group - a global group of companies, the main purpose of which is the handling and production of

precious metals, using environmentally friendly technology. The

company is dedicated to create and process
the precious materials, producing gold bars for maximum ability to create and maintain future wealth


Learn how to earn gold bullion 3255 EURO per month via the internet in the company EMGOLDEX !
Learn how to get a source of passive income, earn gold bars and multiply your investment !
MAKE KLICK IN THE FOLLOWING CONTACT OR CLICK IN THE BUTON "Join" AND SUPPLEMENTED YOUR PERSONAL ELEMENTS IN THE FORM OF REGISTRATION. AFTER THE NO ONE CONTACT WITH ME IN THE FOLLOWING ELEMENTS OF COMMUNICATION:


E-Mail : dokimaseto@gmail.com  

               


www.mlmstories.eu
ΕΜΓΚΟΛΝΤΕΞ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΤΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ εταιρεία emgoldex ΑΠΑΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ Παράνομη Πυραμίδα - Αεροπλανάκι - Απάτη - Χάσιμο χρόνου Κοροϊδία MLM Τρίγωνο Ημιαπασχόληση Χρυσός Εργασία μέσω Ίντερνετ - Επιχειρηματική Ευκαιρία - Αντιπρόσωποι Πωλήσεων Παθητικό Εισόδημα Franchise Work at Home Πλήρης Απασχόληση Άμεσο Εισόδημα EMGOLDEX TEAM GOLD VIDEO XRISOS APATI PIRAMIDA emgoldex
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ