Organo Gold - Καφές - Γανόδερμα : Πυραμίδα, Αεροπλανάκι, Απάτη ή επιχειρηματική ευκαιρία ;

Διαπιστώσαμε ότι αρκετοί φίλοι μας έχουν κάποιες απορίες σχετικά με την Organo Gold στέλνοντας μας διάφορα e-mail .Αν και δεν υπάρχει κανείς από την ομάδα μας που να είναι συνεργάτης στην συγκεκριμένη εταιρία θα σας πούμε την άποψή μας, για το αν είναι κοροϊδία - απάτη η Organo Gold, όπως αναφέρετε στα σχετικά e-mail που μας στέλνετε.
Πριν το κάνουμε ας δούμε τι είναι η Organo Gold και πως μας συστήνεται η ίδια :
Εταιρία
Η Organo Gold έχει μία αποστολή. Να διαδώσει τη γνώση για το γανόδερμα στις τέσσερις γωνιές του κόσμου. Χρησιμοποιώντας το οικονομικό της δίκτυο διανομής για την παράδοση των προϊόντων γανοδέρματος, το μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε δολάριο πωλήσεων μοιράζεται με τη διαρκώς αυξανόμενη οικογένεια της Organo Gold.
Σκεφθείτε το μέλλον σας. Που θα βρίσκεστε εσείς και η οικογένειά σας σε 5 χρόνια από σήμερα; Μπορεί να γνωρίζετε που θέλετε να βρίσκεστε, αλλά γνωρίζετε πως θα φτάσετε στον προορισμό σας; Έχετε κάποιο σχέδιο; Τώρα πλέον είναι στο χέρι σας να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας. Σε αυτό το ακριβώς το σημείο παρεμβαίνει η Organo Gold.
Η Organo Gold είναι μία παγκόσμια οικογένεια που μεγαλώνει και αναπτύσσεται κάθε μέρα. Μία οικογένεια που ενδιαφέρεται, καταλαβαίνει και πιστεύει ότι η αλήθεια για το γανόδερμα πρέπει να γίνει κτήμα όλων και να περάσει στα χέρια του κόσμου. Είναι μία οικογένεια που ενδιαφέρεται για εσάς.


             Η επιχείρηση



Η Organo Gold συνδυάζει την απαράμιλλη ενέργεια του γανοδέρματος με τη μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τη ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία στο χώρο της υγείας και της ευεξίας. Τοποθετώντας την επιχείρησή σας Organo Gold στα πλαίσια της παγκόσμιας τάσης γήρανσης του πληθυσμού, η επιτυχία και το μέγεθος της είναι ορίζονται αποκλειστικά από εσάς. Είτε αναζητάτε καλύτερη υγεία, περισσότερο ελεύθερο χρόνο ή πλούτο, η Organo Gold μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Όντας ανεξάρτητος επιχειρηματίας Organo Gold είστε την κορυφή των προτεραιοτήτων μας.
Φανταστείτε να ζείτε μία ζωή γεμάτη υγεία, αφθονία και ελευθερία. Φανταστείτε ότι έχετε πρόσβαση σε προϊόντα που έχουν τη δυναμική του γανοδέρματος. Φανταστείτε πόσο τεράστια μπορεί να είναι η παγκόσμια αγορά για αυτά τα προϊόντα. Και τώρα φανταστείτε πως μπορούν όλα αυτά να σας επηρεάσουν. Το αποκλειστικό σύστημα καταβολής προμηθειών της Organo Gold, το παγκόσμιο δίκτυο διανομής σε συνδυασμό με τη δυναμική του γανοδέρματος συνηγορούν όλα ότι πρόκειται για την τέλεια στιγμή.
 Η Organo Gold εστιάζεται στην αυτόνομη ενδυνάμωση του ατόμου αξιοποιώντας την ομαδική εργασία. Το κορυφαίο σύστημα ανταμοιβών της Organo Gold κάνει τα πάντα δυνατά. Είναι ένα πρωτοποριακό και γενναιόδωρο σύστημα το οποίο σας ανταμείβει για την ατομική σας δέσμευση και την ηγεσία που επιδεικνύετε. Η δύναμη της Organo Gold έχει ήδη δημιουργήσει εισοδήματα που έχουν αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων. Μπορεί να αλλάξει και τη δικιά σας ζωή.
                                                  Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

 Ας δούμε καταρχήν τι μας είπε κάποιος που συνεργάστηκε με την Organo Gold και την εμπειρία που αποκόμισε διότι πλέον δεν είναι ενεργός και δεν γνωρίζει την τωρινή κατάσταση και αν έχουμε νέα δεδομένα.
 Η εμπειρία του λοιπόν με τα προϊόντα είναι ότι του άρεσαν σαν γεύση άλλα ήταν ακριβά και το κόστος εγγραφής επίσης ήταν ανασταλτικός παράγοντας για την πορεία και την προώθησή τους.
Τα πακέτα εγγραφής ήταν 3 :  Χρυσό 1500e , Ασημένιο 600e ή Χάλκινο 250e . Φυσικά τα χρήματα δεν δινόταν απλά για εγγραφή αλλά ήταν αγορά προϊόντων με την διαφορά ότι την πρώτη φορά δεν μπορούσες να πάρεις  όποιο προϊόν ήθελες εσύ και έπρεπε να τα πάρεις όλα όπως  τα είχε επιλέξει η εταιρεία. Στη συνέχεια τα κέρδη προερχόταν από την εγγραφή νέων συνεργατών και από την λιανική πώληση των προϊόντων και τα bonus σύμφωνα με το Marketing Plan της εταιρείας που δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλύσουμε περισσότερο...

 Εμείς από την πλευρά μας δεν βρίσκουμε καμία απάτη στην επιχειρηματική πρόταση και μάλιστα όταν  με τα χρήματα που δίνουμε αγοράζουμε κάποιο προϊόν, που εφόσον έχουμε την ικανότητα, όταν το πουλήσουμε θα έχουμε και κέρδος. Επισημαίνουμε ότι αυτός είναι και ο λόγος όταν ξεκινάς μια συνεργασία με μια εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ και γενικά στο εμπόριο. Και λέμε εμπόριο διότι πρέπει να κατανοήσουμε ότι κάθε μας επαγγελματική ασχολία έχει τα ρίσκα της και εξαρτάτε από τις ικανότητες μας αλλά και το προϊόν, είτε πουλάμε καφέδες, καλλυντικά, παπούτσια και σε κάθε τομέα. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον τρόπο να ξεκινήσουμε οποιαδήποτε επιχείρηση και να μας δώσουν χρήματα για ενοίκια ,εφορίες ,υπηρεσίες,άλλα έξοδα  και εμπόρευμα δωρεάν,ας μας το πει  να τρέξουμε ...
 Τα πράγματα είναι απλά όταν μας προτείνουν κάποια συνεργασία. Εξετάζουμε αν μπορούμε να το κάνουμε και φυσικά αν είναι καλό το προϊόν.Το βασικότερο όμως είναι να δούμε αν εμείς έχουμε την ικανότητα και την θέληση να δουλέψουμε και όχι να λέμε μετά για απάτες όταν δεν καταφέρνουμε να κερδίσουμε χρήματα από την εκάστοτε ενασχόληση μας ! 
 Και για να προλάβω κάποιους "καχύποπτους" σας τονίζω ότι όλα όσα αναφέρω δεν έχουν κανένα λόγο εκ του πονηρού και όπως προείπα κανένας μας συνεργάτης δεν ασχολείται με την Organo Gold και κανένα σχετικό link παραπομπής προς την εταιρεία δεν έχουμε... 

 Όσον αφορά το προϊόν και αν ότι πρεσβεύει από όλες τις πλευρές είναι αληθινό η "παραμύθι" δεν έχω καμία δυνατότητα να το αναλύσω και φυσικά να το ακυρώσω η να το εκθειάσω. Όπως φυσικά δεν έχω καμία δυνατότητα για έλεγχο  στο αντηλιακό που βάζω στα παιδιά μου αν είναι σωστά όσα υπόσχεται και δεν θα πάθω και κάποιο δερματικό πρόβλημα  από το ίδιο το προϊόν . Εδώ δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το φαγητό που τρώμε στο σπίτι μας , θα κάνουμε τον ειδικό και στα υπόλοιπα...
 
 Με λίγα λόγια ,επαγγελματική απάτη όταν δίνουμε χρήματα και ταυτόχρονα αγοράζουμε ένα προϊόν δεν υπάρχει. Για το αν το προϊόν είναι καλό ,υπάρχουν τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα να το διαπιστώσουν ,όπως πρέπει να κάνουν για κάθε προϊόν που διακινείτε στην αγορά !!!
 
Αυτή είναι η ταπεινή μας άποψη σχετικά με την Organo Gold και αν κάποιος φίλος έχει διαφορετική άποψη όπως και για κάθε εμπειρία του από δική του ενασχόληση με το Δικτυακό Marketing, είμαστε στην διάθεσή του . Ακόμη μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη αναφορά στα σχόλια κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση 
Για οποιοδήποτε λόγο, βοήθεια,απορία, μην διστάσετε να μας στείλετε ένα e-mail 
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε τις απορίες σας.

www.mlmstories.eu
Organo Gold M.L.M εταιρίες Organo Gold Coffee Παράνομη Πυραμίδα - Αεροπλανάκι - Απάτη - Χάσιμο χρόνου - Κοροϊδία - MLM - Τρίγωνο - Πλάνο Αμοιβών "Πολλών Επιπέδων" - Δικτυακό Μάρκετινγκ - Organo Gold
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ