Adfly: Βγάλτε εύκολα χρήματα από το internet !


Το adfly μας δίνει την δυνατότητα να κερδίσουμε λεφτά από το site μας αλλά και με κάθε link που θα μοιραστούμε στο διαδίκτυο ακόμα και αν δεν έχουμε κάποια ιστοσελίδα .
Το κέρδος σας προκύπτει κάθε φορά που θα μοιραστείτε ένα θέμα, τραγούδι, video από το youtube, φόρουμ, facebook, twitter, όλα τα social media και οποιαδήποτε ενημέρωση. Ακόμα και  ένα e-mail που θα στείλετε σε ένα φίλο ή άγνωστο και αυτός θα κάνει κλικ πάνω στο link εσείς θα πληρωθείτε.
Το βασικό που εσείς πρέπει να έχετε κάνει είναι να έχετε λογαριασμό στο adfly και στην συνέχεια αντιγράφετε στο  ανάλογο πεδίο το url του link που θέλετε να συρρικνώσετε και πατάτε shrink.
Έτσι εύκολα και απλά βγάλτε χρήματα όταν οι φίλοι σας βλέπουν το θέμα που τούς στείλατε !

 Ένας ακόμη τρόπος να κερδίζετε χρήματα είναι να προωθείτε την υπηρεσία adfly σε άλλους στέλνοντας τον σχετικό κώδικα παραπομπής που θα βρείτε στον λογαριασμό σας και κερδίζοντας 20% από τα δικά τους κέρδη. Τονίζουμε ότι δεν χάνει χρήματα κανένας από τούς ανθρώπους που θα εγγραφεί στη υπηρεσία από εσάς και όσα κερδίζετε από τούς referrals είναι απλά ένα bonus από την adfly για την διαφήμιση που κάνατε.
Το πόσα χρήματα θα βγάζετε κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στο link σας και θα εμφανίζεται μια διαφήμιση στον χρήστη θα το μάθετε διαβάζοντας μέσα στο λογαριασμό σας στην adfly και στην σχετική ενότητα πληροφοριών της ιστοσελίδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μέθοδος αυτή λειτουργεί και μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα με όλους τούς τρόπους. Μην ξεχνάτε βεβαίως ότι, το πόσα θα βγάλουμε εξαρτάτε από την δική μας προσπάθεια και μόνο !

 Για να να δημιουργήσετε δωρεάν λογαριασμό στην adfly και να αρχίσετε να βγάζετε λεφτά χρειάζεστε ένα  e-mail  και ένα λογαριασμό στο PayPal για να πληρώνεστε.
( Αν δεν έχετε  PayPal πατήστε εδώ ).

Αν έχετε έτοιμα τα πιο πάνω, κάντε εγγραφή και ξεκινήστε να βγάζετε χρήματα από το ίντερνετ πατώντας ΕΔΩ




www.mlmstories.eu
 Απάτη - Χάσιμο χρόνου - Κοροϊδία - MLM - Δικτυακό Μάρκετινγκ - Affiliates - Συνεργασία - Επιχείρηση Δικτύου - Ίντερνετ Μάρκετινγκ - Ημιαπασχόληση ή Πλήρης Απασχόληση - Τρόποι δημιουργίας Εισοδήματος - Άμεσο Εισόδημα - Επαναλαμβανόμενο Εισόδημα - Μοναδική Ευκαιρία - Εργασία μέσω Ίντερνετ - Επιχειρηματική Ευκαιρία - Αντιπρόσωποι Πωλήσεων - Παθητικό Εισόδημα - Franchise - Work at Home - Network marketing,Affiliate
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ