dxn > Σπιρουλίνα και αδυνάτισμα

Σπιρουλίνα και αδυνάτισμα
Σπιρουλίνα 120 ταμπλέτες x 250mg – 16,80€, με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
Σπιρουλίνα και αδυνάτισμα. Το γαλαζοπράσινο φύκι που άλλαξε τα δεδομένα της αποτοξίνωσης του οργανισμού τον 21 αιώνα. Η Σπιρουλίνα είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα θρεπτικών ουσιών για όσους κάνουν δίαιτα.  Από τα πιο αποτελεσματικά που μας έχει δώσει η φύση. Η σπιρουλίνα (Spirulina) παράγει όλες τις θρεπτικές τις ουσίες με τη βοήθεια του ηλιακού φωτός και το διοξείδιο του άνθρακα της ατμόσφαιρας. Αποτελεί ένα πλήρες τρόφιμο!
Περιέχει: Πάνω από 100 πολύτιμες θρεπτικές ουσίες. Αντιοξειδωτικά λιπαρά οξέα, Πρωτεΐνες 50-70%, Β Καροτένιο, Χλωροφύλλη, 5 – 7% λιπίδια, 15-20% σάκχαρα, βιταμίνες Β1, Β5, Β6, Β12, ιχνοστοιχεία και μέταλλα,Ε, προβιταμίνη Α και σίδηρο. Η Σπιρουλίνα είναι ιδανική τροφή για όσου πάσχουν από αναιμία. Είναι 58 φορές πιο ισχυρή σε θρεπτική αξία από το ωμό σπανάκι, 25 φορές από τα ωμά καρότα και 28 φορές από το βοδινό συκώτι. Σπιρουλίνα και αδυνάτισμα, γιατί απορροφάται από τον οργανισμό πιο εύκολα από κάθε άλλη πηγή πρωτεϊνών.
Ενδείξεις: Πέρα από την απαραίτητη συχνή αποτοξίνωση που πρέπει να κάνει ο σύγχρονος άνθρωπος, καλύπτει ενεργειακά τον οργανισμό σε περιόδους δίαιτας, (σπιρουλίνα και αδυνάτισμα) μακρόχρονης ασθένειας, επίπονης εργασίας ή γυμναστικής. Ακόμα συνιστάται και για την απαραίτητη ετήσια αποτοξίνωση του οργανισμού για τρεις μήνες τον χρόνο.
Δοσολογία: Σε παθολογικές καταστάσεις και για καλύτερο, ταχύτερο αποτέλεσμα το δασολογικό σχήμα έχει την δυνατότητα να εξατομικευτεί ανάλογα της βαρύτητας του νοσήματος.  Για περισσότερες πληροφορίεςεπικοινωνήστε μαζί μας.
Συσκευασία: Φιαλίδια των 120 και 500 ταμπλετών.

Αριθμός Πρωτοκόλλου Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 12580/16-2-12
 Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ