Έρευνα του ανδρολόγου - ουρολόγου Β.Η. Τσερνίχ από 02/03/2001, κατοίκου Βορόνες (Ρωσία), για την εφαρμογή των συσκευών Deta στη διάγνωση και θεραπεία προβλημάτων του ουροποιογεννητικού συστήματος στους άνδρες

                       Περιληπτική επισκόπηψη της έρευνας
Παρακολουθήθηκαν περισσότεροι από 2000 ασθενείς με χρόνια
προστατίτιδα, αδένωμα του προστάτη, χρόνια κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα, νεφρίτιδα, σπειραματονεφρίτιδα, πέτρα στα νεφρά και σεξουαλική δυσλειτουργία. Στους ασθενείς έγιναν 3.780 διαγνώσεις συνολικά με ηλεκτροδιαγνωστικό εξοπλισμό Deta και ακολούθησε θεραπεία με βιοσυντονισμό με ιατρικές συσκευές Deta σε 1500 από αυτούς.
Στις περιπτώσεις της χρόνιας προστατίτιδας, η αποτελεσματικότητα της συνδυασμένης θεραπείας με φαρμακευτική αγωγή και χρήση 15 έως 20 φορές των ιατρικών συσκευών Deta ανήλθε σε ποσοστό 90%.
Σε 200 ασθενείς με αδένωμα του προστάτη, ύστερα από τρεις δεκαήμερες χρήσεις των συσκευών Deta σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή, ομαλοποιήθηκε η λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και μειώθηκε σημαντικά το μέγεθος του προστάτη.
Στις περιπτώσεις σκλήρυνσης του προστατικού αδένα ομαλοποιήθηκε η λειτουργία του προστάτη και επιβεβαιώθηκε υπερηχογραφικά.
Σε 500 ασθενείς με φλεγμονώδεις παθήσεις των νεφρών, 10 εφαρμογές ήταν αρκετές για να μειωθεί η φλεγμονώδης διαδικασία.
Σε 30 ασθενείς με πέτρα στα νεφρά, οι πέτρες στα νεφρά διαλύθηκαν, στους 15 ύστερα από έως 15 χρήσεις των συσκευών Deta, ενώ σε άλλους χρειάστηκαν περισσότερες.
Συμπερασματικά η χρήση των ιατρικών συσκευών Deta μείωσε το χρόνο της διάγνωσης σε 30 λεπτά και επέτρεψε την άμεση έναρξη της θεραπείας με άριστα αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και όλα αυτά σε συνθήκες εξωτερικού ιατρείου.


deta elis Ελλάδα deta-elis-greece Deta-Ap και Deta-Ritm Βιοσυντονισμός ιατρικές συσκευές τύπου «Ritm υγεία ομορφιά biosintonismos
Ενημερωθείτε για όλα τα θέματα σχετικά με την deta elis κάνοντας κλικ ,στην ανάλογη ενότητα που σάς ενδιαφέρει , στο αναλυτικό μενού που ακολουθεί ...


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ